Hi all, eto svi znamo za HD7, stigao na podulji test, pa ako vas sto zanima o uredjaju i slicno, samo pisite!
Prvi dojmovi pozitivni![]()
Hi all, eto svi znamo za HD7, stigao na podulji test, pa ako vas sto zanima o uredjaju i slicno, samo pisite!
Prvi dojmovi pozitivni![]()
Opa, phone 7 napokon. Vrijeme da se vratim na forum. Ne zanima me ništa previše oko OS-a jer sam ga proučio uzduž i popreko, ali vidio sam na nekoliko mjesta da su boje naspram ostalih mobitela strašno, ali strašno isprane. Jel ga možeš slikat kraj nečeg sa sličnom veličinom ekrana? Dizajn je odličan, ali taj ekran...ne. Trenutno jedini phone 7 koji mi se sviđa je Dell Venue Pro, ali on opet ima sovjih mušica tako da ću vjerojatno čekat drugi val uređaja
EDIT: nvm,za sliku, vidio sam video na linku.
Zadnji uredio Corunir : 08-01-2011 u 00:10
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
slobodno kazes ubuduce da superamoled ekran imaju naj kontrast,ono sta pricas oko crne boje i to![]()
Ali isto tako ne mogu prikazati gradijent kako spada. Rijetki su slučajevi kad se to vidi, ali onda strašno izgleda. Nisam previše impresioniran s njima
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
2smogovac: necu, jer jos nisam imao prilike testirati CBD od Nokije, iako sam ga vidio u Londonu na NW2010 i slozio se s kolegama da je zbilja izvrstanEvo usporedbe sa Samsung Omnia 7
I mala usporedba LINK
Razlika je ocita, i Super AMOLED je jednostavno superiorniji.
Sam ekran je 4.3 incha i vec je postao standard kod mnogih, nije sad nesto wow velik.
Windows Phone 7 mi je koma, nedostaje mi multitasking i copy&paste a i Zune ne volimnimalo
![]()
Stop hating
Ta izjava je kao da čitam anti-iPhone temu prije dvije godine, pa svejedno nije da mu je to netko jako zamjerio. Isto tako, tokom ovog mjeseca dolazi sve to što trenutno nema.
Ako ništa, bar je UI svježiji i originalniji od svega ostalog. Zune je malo mutav, ali izabrao bih ga preko iTunesa svaki dan. iTunes je prilično neoptimizran za windowse.
A što se ekrana tiče S-Amoled nije nešto što bih nazvao superiornim. Ima odličan kontrast i bolje kutove gledanja od LCD-a, ali boje su mu prezasićene i neprirodne što se isprve čini fora, ali meni nije neki gušt. Isto tako, pikseli su puno vidljiviji nego na LCD-ima, a i ako se na ekran stavi gradijent samo jedne boje, e tu se vidi pravi nedostatak amoleda. Ali opet, rijetki su LCD-i koji im se mogu suprotstaviti u potpunosti
Zadnji uredio Corunir : 10-01-2011 u 14:15
@ beetleman
Jesi možda isprobao gps? Kakva je Bing navigacija kod nas i jel ju možeš usporediti sa iGo, Garmin ...?
2Freakd: Sorry al onda me valjda Android razmazio, mislim copy&paste te multitasking koristim svaki dan, vise puta
, ok jos za USB mass storage i ostale "sitnice" al ovo mi je must have
.
UI je zbilja osvjezenjesuper je
Sto se tice ekrana, meni je Super AMOLED superCBD sto
LCD je ok, ali nije to bas to, iz jednostavnog razloga sto LCD ima kristalice, kroz koje svijetlo prolazi, i tu nikada neces dobiti cistocu slike (posebice crne) kao na AMOLED ekranu koji ima LED-ove
2Riddick: jesam, iGO i Garmin rulaju![]()
Kupiš skupi telefon,ne možeš promijeniti melodiju zvona koju želiš,ne radi bluetooth ,nema file manager i još niz ograničenja jedino lijepo izgleda.Imaš lijepi telefon i nabrijani telefon koji nije za ništa.Sramota me nekome pokazati taj telefon.Svaki put kad ga primim u ruku boli me kako sam popušio!
Hmm ... a kako možeš dati hrpu novaca za nešto o čemu pojma nemaš kako radi i šta može, a šta ne može. Valjda se prvo raspitaš, proguglaš, isprobaš nešto za što daješ puno novaca. Ne možeš nešto kupiti i poslje po tome pljuvati. Od samog početka se zna da WP7 neće moći ništa od toga što si ti nabrojao, ali ti si ga ipak kupio.
pozdrav, dobio sam htc hd7 i sad me zanima da li mogu staviti neku crackanu navigaciju, skype, msn itd? i ako moze da li mi mozete objasniti kako? hvala
Mene isto interesuje jel postoji neka vrsta navigacije sem one sto dodje "i koristi se 30 dana" ali moze se platit, al nema mapa za ex yu ?
hvala
Motorola Rules
Doticni mob imam i ja, za hrvatske aplikacije nezz iz slovenije sam, za te igrice ne moram otkljucavat mobitel jer su besplatne, ima mnogo aplikacija i igrica.
A sto se tice prije pominjanog na telefon se moze postavit melodija zvona koju god da zelite, kad se otkljuca ima i file manager samo ja svoj ne planiram otkljucavat
Ako neko bude citao ovo koga zanima taj telefon, odustat ce odmah u startu, dalje telefon leti i nisam nikad drzao brzi telefon u ruci... Ma sve same pohvale od mene, postoje dakako i minusi, ali taj telefon je dovoljno dobar da se zaborave odredjeni minusi, pa i andoridi imaju kamaru mana pa ih niko ne spominje, zar ne?
A koliko sam guglao moze se i android naredit na telefonu...
planiram kupit hd7 pa me zanima jel se moze na njega stavit android?
Instalirao sam mango na hd7 i sasvim je ok telefon
ispocetka me ubijao ali pomalo sam se naviknuo i odlican mi je sada
samo me zanima ima li kakvu aplikaciju da mogu dijeliti svoj internet
(kao joikuspot na symbianu)
znam da to postoji za android
samo me zanima ima li i za windows mango ta aplikacija
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
Dali neko zna kako da zamjenim pjesmu da mi zvoni melodija koju ja zelim..
Settings - system - ringtones & sounds
Detaljnije ovdje
Da iso sam tu ali nema nigde ovih mojih pjesama sto sam slao znaci sve su njegove..
Kak si ih dodao? Jesi ih syncao?
Add or create ringtones
How To Create Custom Ringtones
Ne znam da li sam na pravom mjestu....dobila sam HD7 i sve funkcionise odlicno osim jedne 'sitnice'. Naime, kada pozivam ili primim poziv ekran se iskljuci, potpuno zacrni, i ne mogu prekinuti vezu sve dok to druga strana ne uradi Moze li mi neko reci u cemu je problem ? Da li sam previdjela neku 'caku' ? Unaprijed se zahvaljujem na pomoci !!!
Čudno ! Izgleda da nešto ne štima s telefonom .
Dali se na telefonu pojavi display nakon što "ona druga strana prekine vezu" !? Ili moraš ponovo stisnuti dugmić . Možda uređaj ima kratko vrijeme za "Stand by" !?
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Nakon prekida veze display se osvijetli.......i moram stisnuti on-off da bih iskljucila alarm ili procitala sms koji dobijem dok je aparat na stand by.....bas sam zbunjena....da ga ponesem kod nekog servisera ??
Bookmarks