šta je to spoljašno???Izvorno postao Artz
![]()
jel to vanjski ekran onaj mali??
Desava mi se da se preko noci spoljasnji ekran sam od sebe upali i svetli bez prestanka sve dok ne izvadim bateriju. Da li neko zna u cemu je problem?
šta je to spoljašno???Izvorno postao Artz
![]()
jel to vanjski ekran onaj mali??
mama ti sestra!
Izvorno postao FaberOSK
daj nemoj se pravit!!!
jesi šta editirao seemove!? recimo događaju se razna sranja ako se uljuči opcija da vanjski LCD stalno svijetli? jesi možda stavljao funlight.pat?Izvorno postao Artz
Jesam editovao, ko jos ti nije radio
Mada tu opciju nisam ni dirao ni nemam je u meni -u.
Stvarno nemam pojma zasto to radi.
Jednostavno dok je ugasen telefon nekad se upali tokom noci, nekad ne i tako svetli sve dok ne izvadim bateriju.
Izvorno postao Artz
opciju da ti je upaljen vanjski LCD nemaš u meniu ni ako je uljučena, a uključuje se u seeemu 0032_0001. preporučam, vrati originalni 0032, a po mogućnosti i funlight.pat.
pokusaj vrati sve sto si mjenjao na mobu pa ispocetka..e da Inovatoru na v525 nema funlight-a tak da to nece bit rijesenje (prije stvaranje novih problema)Izvorno postao Inovator
Izvorno postao jdabic1
znam da nema, nego reko možda je bio nadobudan, pa ih je stavio, kao određena grupacija ljudi koja je to pokušala![]()
Stavljao sam funlight mada se to desavalo i pre, tako da nije do toga.
Plasim se da nije neki hardware -ski problem.
reci kao ja...da stavio sam ga i samo mi je stvaralo probleme i maknuo sam ga htio vidjet kak to blica bez uspjeha i odusato...Izvorno postao Inovator
Izvorno postao jdabic1
ti i mnogi drugi, vidiš da je i artz stavljao, kako sam i pretpostavio!
svašta smo probali, a malo je rezultata...sad mi je bitno da mi radi mobitel, sudeći prema novim saznanjima i iskustvima o kvarovima.
pozdrav
Bookmarks