Izgleda mi OK...
5mpix, 32GB, TV-out, GPS, WLAN, 3,2"
Sve to ima nova nokia X6, najnoviji nasljednik xpressmusic serijala iz nokije.
Uređaj će se prodavati po cijeni od oko 460€ (cijena bez poreza, bez marži)
http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-x6
Karakteristike:
- dimenzije: 111.0 x 51.0 x 13.8 mm
- težina: 122g
- kapacitivni zaslon od 3,2" ( 640 x 360 piksela)
- boje: bijelo-plava / crno-crvena
- 32GB ugrađene memorije
- BL-5J 1320 mAh baterija (8,5h/401h)
- music playback 35h / video playback 3 h 36 min (H51nHD)
- A-GPS; Ovi Maps 3.0
- 5.0 Megapixel kamera; dupla LED bljeskalica
![]()
Zadnji uredio Harasho! : 02-09-2009 u 22:38
Izgleda mi OK...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Odličan dizajn i solidne specifikacije.Ovo bi se moglo dobro prodavati.
Uuu, mogao bi moj 5800 na tržište...
Meni je mob baš lego, skroz, pogotovo ona crno crvena kombinacija!
dizajn mi malo vuce na onaj idou od SE
a specifikacije iste kao i kod svake nokie (top modeli) vec par godina
Loša vijest: GSMarena piše da bi ovaj mob trebao biti dostupan SAMO u comes with music izvedbišto znači da ga neće biti kod nas za kupit
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
čuj, ja sam uvjeren da će doći i kod nas u verziji bez comes with music paketa, samo što će to vjerovatno biti tek za par mjeseci nakon što mob dođe u zemlje gdje postoji nokia music store.![]()
Ma jadno, kopija 5800 samo sa vise memorije...
Nema ni FM transmitter ni neki pristojan fotic...
Nadam se da imaju jos stvari za najaviti na Nokia Worldu, jer ovo dosad je stvarno jadno
vidim da nitko nije spomenuo, potvrđeno je kako X6 će imati kapacitivni touchscreen ekran!!! napokon![]()
Bas suprotno. Naviknuo sam se na to da su Nokijini mobiteli najbolji, i zato mi je vrlo razocaravajuce sto u zadnjih godinu dana izbacuju usrane mobitele. Da Samsung ili SE tako nesto rade, to bi mi bilo normalno, ali kod Nokije je tesko razocaranje. Sa N900 su se malo iskupili, ali jos ocekujem neki pravi cameraphone
lijep strojčić,al 460e,je ipak malo previše...
zanimljiv mob! ocito cu morat preko u IT ako je nebude kod nas![]()
po meni jako dobar mobitel, ali ipak mislim da mu je cijena previsoka, ispada da ce biti skuplja ili bar priblizno ista cjena kao i n 97. a to mi je malo ne logicno.jer koliko god nam se svidjela to je ipak srednja nokijina klasa.a n97 je visoka klasa.ili naj visa. pa nokia n86 koja je 8 megapixela camera , i ima i fm transmiter, i jos nekih stvari koje ova nema je jeftinija. znam neko ce reci . ovo je touch scren. ali onda se vracamo na to da je i n 97 isto TS. mada meni osobno ovaj mob izgleda odlicno. eto to su moji prvi utisci. ako sam nesto i pogrijesio nemojte zamjeriti.
oce li ikada poceti stavljati xenon bljeskalice jer LED ne zadovoljava
sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722
hvala Bogu na kapacitivnom ekranu..napokon...jos da su to stavili na n900
ali ajde nadam se da je to prekretnica i da ce ubuduce svi tač modeli njoke to imati...
malo napomena; cijena od 460€ je visoka zato što se za te novce dobije mobitel u Comes With Music paketu, a svi mobiteli su u tom paketu inače skuplji od osnovnog paketa barem 100€.
kaj nema microsd utor.... (mislim nije da je potreban al ipak malo cudno za nokiu)
ovo ce po meni biti najbolja kopija iphonea do sad... jos da je cijena niza....
Nokia 3310 > Nokia 6610 > Sony Ericsson K310i > Sony Ericsson K610i > Nokia 6230 > Nokia 5800 Express Music > iPhone 3GS
Bookmarks