hahaha,jel to fakat radi....nazalost nemogu isprobat....netko?
Incredible !! Now u can send sms, file ... through your phone camera without IR port, BT , cable or Card reader. Just camera !
It's free software allows you to send any type of file (including software, images, text and audio) to your phone using nothing but the monitor in front of you. You do not need cables, bluetooth, or even a network!
Free and full version but only work for 6600. Check it out !
![]()
Download NOW: http://www.screenftp.com/ScreenFTP_n6600_v10.sis
I think files are transformed in images, the camera records them, and then they are retransformed in files! not too fast....but funny! (something like an optical paralell port(some bits are sent at the same time !!
From PC:
![]()
From Phones:
![]()
Za informacije:
http://www.screenftp.com/
hahaha,jel to fakat radi....nazalost nemogu isprobat....netko?
Radi, radi...
Zakon fora!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...meni ne radi...fali mi neki file...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Slično kao oni casio satovi koje si mogao sinkronizirati sa računalom tako da bi stavio sat ispred monitora ili tako nešto, a onda su se na monitoru izmjenjivale boje i sl.
Vidio sam takvo prenošenje informacija u industriji, ali ovo je luuuddddooo.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Jel ima sta tako za siemense (cx65)?
...hoćeš reći da program ne radi na CRT monitorima,nego samo na LCD-ima...Izvorno postao cyberphere
pa logičnije je da radi na crt-u...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...pa onda su to trebalo navesti u uvodu...ali dobro,meni ionako ne radi pa ne brinem...
Bookmarks