imaš negdje na forumu thread o tome kako se u mpt-u postavlja da radi imaš na searchu ziher samo potraži
Do neki dan mob mi je se svaki put uredno spajao s komp. Uvijek vanjski display zasvjetli kada se spoji kablom na komp. no prije nekoliko mi se počelo događati da se spoji na komp, svi programi rade ii p2k i pst osim mpt, a i vanjski dispay neće da zasvijetli kada se priključi. Mislio da je do drivera, izbrisao ih i spojio mob na komp na kojemu nisu bili instalirani driveri i ništa se ne dogodi pokušam ići na add new hardware ali opet ništa. I upalim p2k on uredno radi s mobom bez drivera kao i pst ali mpt neće. Bilo kakva pomoć je dobro došla.
bEKi20
imaš negdje na forumu thread o tome kako se u mpt-u postavlja da radi imaš na searchu ziher samo potraži
FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.58R
JAVA: JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R
FLEX: SE7400AXXXX1C9_1FF
mi smo sa KLAKE i ne seremo kvake
zapamtite nas sada jer mete nismo lake!!!!!
Prije svakoga posta malo potrazi po forumu. E ako onda ne nadjes onda se obrati sa pitanjem. Ja se nadam da si uspio naci sto si trazio.
jesi nekaj prčko oko windowsa?
to isto zna smetat
Sigurno si nešto prčkao po Windowsu
Kaj ne znaš da su programi osjetljivi
Jedino što sam radio neki dan jest da sam instalira neke programe za prijateljev mob samsung. Ali probao sam poslije toga prikopčati i radilo je, ovo mi je se desilo neko vrijeme nakon toga pa sumnjam da ima neke veze s time. Pokušao sam ručno izbrisati drivere iz windowsa da mi prijavi da su izbrisano te ih samo instalira ali opet ništa. Neće da mi prijavi mobitel kao motorola usb modem i u device manageru mi stoji uskličnik kraj motorola motorola motorola modema.
Zanima me s kojim se programom može prebaciti melodije na mob, pokušao sam s p2k ali ne mogu ih odabrati kao zvuk zvona.
bEKi20
ma da ne duzim mozda nakon nekog vremena proradi sam od sebe oce i tak nekad..ajd kad se vec mucis s tim glupostima stavi melodije prek p2k i onda zbrisi u audio folderu dva faila mytone i temptone i napravi restart moba..Izvorno postao beki20
tad ces te melodije moc stavit kao zvono..problem je sto ces tam morat namjestit sve provfile pojedinacno ponovo!
Pokušao sam već na sve moguče načine da spojim mob. s PC ali nista pretražio sam tu temu na forumu ali ne ide, uopce ne želi zasvjetlit zaslon kao prije kad sam ga spojio.
Ako ti je uskličnik u DeviceManageru, to baš neće bit dobro. Odi na njega, pa mu klikni na UpdateDriver, pa mu podmetni dirvere iz P2Kmana, vidi jel' to makne uskličnik.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Uopće ga nemam u Device Manageru, kompić ga ne prepoznaje, kad sam ga spojio stavio sam krive drivere i sada neznam kako da rješim problem, morao sam ga salti u pk2 ali nisam i tu je nastao problem.
Imaš u DeviceManageru u meniju "View" opciju "show hidden devices". Probja vidjet da li vidiš koji od Moto-related-uređaja kad to uključiš...
Druga varijanta (iako je malo long-shot) je da deinstaliraš kompletan USB driver (znači ko da nema USB porta na kompu). Moglo bi se desit onda da kad nađe ponovno USB port i digne si drivere za njega, zaboravi drivere od Motorole pa da stvar proradi. Velim, long-shot, al ako ti se da probat...
Probao sam i to, izbrisao sam USB onda ponovno pokrenuo Windowse i opet sve po starom. Nema Moto-related-uređaja
Sada imam pod Modems - Motorola USB Modem #2 ali opet ništa ne prepoznaje mobitel.
F*ck. Nije dobro. Daj ovako probaj: odi u P2K folder, tamo gdje su svi driveri za mob, pa vidi kako se zovu fileovi drivera (oni .SYS, ako ima koji .VXD i to tako) i opali search. Trebali bi se nalazit i u c:\windows\system ili c:\windows\system32
Kad ih nađeš tamo, zapiši si negdje koji je gdje bio, pa ih obriši. Sve do jednoga.
Pretpostavljam da Windozi skuže neki device na USB-u ali dignu krive drivere. Da nešto nije u redu, obično se na USB-u javi poruka "unknown device" ili "malfunctioning device" ili tako nešto. Pošto to ne javlja, možda mu ovako možeš ubit drivere pa će tražit nove.
Ima i system32 puno toga ali ne vidim da bi pisalo .SYS ili .VXD
Ima u system32 puno toga meni nepoznatog s .SYS znači to sve moram obrista, ili...
Sad radima sve na novo obrisao sam sve u CrogramFiles-Motorola isponova instaliram PST i ostale programe, ako ne uspijem na taj način javim.
Uspio sam sve radi, samo ne želi u P2K Phone file Manageru staviti novi gain table piše: File upload... Fail: cannot open file
cekaj cekaj polako,jesi procito sve turtoriale?
ak ti to pise , probaj restartat mob , windowse.
opet prikljuci mob, ZBRISI vec psotojeci gain_table i onda dodaji novi.
ja sam tak uspio bez problema.
HINT:nemoj previse pojacavat (ja cak sve drzim na 1 ) ;naime, moguce je da ti nakon nekok vremna ode neki od zvucnika...
Da, točno. Max. dizat na 2 u gain_table stvari, osim one jedne koja je na 8.
I treba ga prvo ubit na mobu, pa onda stavljat novi. Ne znam zašto ponekad ne treba nego hoće pregazit, ali najčešće treba tako - prvo brisat pa onda novi stavljat...
Bookmarks