To je prvi Samsung s BT-om? Ima dosta memorije, ali memorijska kartica bi stvarno dobro došla. Koliko si ga platio?
prejeben je, jos samo da su mu stavili neku memorijsku karticu, inace...bas mi dobro stoji)) he he he
To je prvi Samsung s BT-om? Ima dosta memorije, ali memorijska kartica bi stvarno dobro došla. Koliko si ga platio?
650 eura. Software je odlican, najbolje do sad vidjeno. Da, puno memorije, al slazem se da kartica ne bi skodila.
daj neke slikice i pisi vise o tom modelu, bas mi je zanimljiv. jel sw konacno na normalnoj razini (u klasi sa siemensom i SE) jer inace samsungov sw je los za malo zahtjevnije usere
evo sad sam vidio da je cijena u oglasniku 300eura kako si ga ti tak puno platio?
ma nije,kupio je na crno,a kaže cijenu iz dučana..jel tak m&m
Moram priznati da i mene zanima taj mob. Ako je ta cijena onda je to pravi konkurent Motoroli E398.
je,ta je cijena..al motorole ima i za 270,meni su je nudili za 250 al nisam htio uzeti...ne bi reko je baš konkurencija,od oka mi se samsung čini puno bolji uređaj
Motorola: Stereo zvučnici, memorijska kartica
Samsung: Više memorije, nebrandirani, zvučnik
na crno sam ga kupio po 650 eura, ovo u oglasniku su izmisljotine, nazovite pa ce te cut kaj vam kazu, pojasnio sam u drugom postu o d500, tako da d500 i moto nemaju veze jedan s drugim i nisu u istom cijenovnom rangu. gledajte, jedno je jasno...taj d500 ne bu sigurno startao s cijenom od 300 eura!
na crno po 650?.....pa nema veze kaj nisu u istom cjenovnom rangu...
nema ga jos ni na crno, al mogu rec da je kupljen na crno jer nije kupljen u ducanu
Bookmarks