prvi put cujem da je neko instalirao pes preko demona,blaxa
Pomoću daemon toolsa i alcohola mountao sam file pro evolution soccer 5 - reloaded i instalirao. Kada pokrenem igru kaže wrong disc inserted. Probao sam je pokrenut preko anti blaxx-a i opet isto. Uključim sve emulacije i u daemon toolsu i u alcoholu ali ne pomaže. File ima 2,33GB dakle nije image cd-a nego pretpostavljam image dvd-a.
Također ne mogu ni richard burns rally pokrenut - instaliram cd-e pomoću daemon toolsa ali kasnije ne mogu pokrenut zbog zaštite.
Ako netko zna kako da to riješim. Hvala
prvi put cujem da je neko instalirao pes preko demona,blaxa
Ako ima crack probaj ga crackovat
ak nema skini sa neta
![]()
za svaku igru mozes napraviti image i instalirati je preko d-toolsa...Izvorno postao sonyck
ali zašto kad ima jednostavamn uobičajeni način instalacije
Skini sd4hide i umjesto antiblaxa probaj s njim pokrenuti, a ako nece skini crack i probaj s njim...Izvorno postao blueled
EVo ti link za download
sd4hide.exe
pes5 crack
znam ja da se za svaku igru moze napravit image ali sta ces to radit na pesu.
ja sam na pes-u iaml problema isto s instalacijom, ali greska je bila u nepotpunim imenima nekih filevoa. tosam rename-al i sve ok. sad me muce ovi patchevi. nikak da skuzim kak to ide gore.
kakvi patchevi
imam patcheve za pes, ono hnl, balkanian ili kak se vec zove, dodatne lopte i jos par njih. neznam kak da ih otpakiram i da mi rade.
na www.cropes.net imas patcheve za skinut, uz svaki patch dobijes uputu za instalaciju, ako ne uspijes javi mi na PM.Izvorno postao ExCenTric
Izvorno postao Black_Hawk
ok. odlicno. javim ti se popodne ili navecer.
gle ako ti nebude radilo mozes se i meni javit na pm
1.Instaliraj program "DKZ studio" ,ako ga jos nemas.
2.Klikni 2 puta misom na "BP 0_text patch".
3.Otvorice se automatski DKZ Studio.
3.Idi na "PATCH" gore u lestvici programa.
4.Onda na " Apply Patch in Folder"
5.Izaberi folder gde ti je "DAT-folder" (normalno je u:C:/Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer 5/dat )
6.sad program kopira fajlove i ako ste uspesno zavrsili pisace:"The process has finished.All files ......succesfull."
7.Sad ponovi ovo sa ostala 3 Patcha: "BP 0_SOUND patch",
"BP E_TEXT patch" i "BP E_SOUND patch.
8.Sad obavezno stavite fajl START" PES 5 .exe" iz Balkanpatcha
u folder "C/programi/Konami/ProEvolutionSoccer5" .kompjuter ce vas pitati dali ocete zameniti stari "PES 5.exe" sa NOVIM "PES 5.exe".
Kliknite:"DA".
9. Sad odzipajte ZIP-paket "Balkan Patch Kitserver+OF"
10. Uputstvo za OF i kitserver su u tom paketu !!!-ovo ti je za balkan pach
CROPES 1.HNL Ozujsko Patch v1.0
1.Kopirajte <Kitserver> folder u direktorij gdje ste instalirali PES5 i pokrenite <Setup.exe> i kliknite na install.
2.Datoteku <KONAMI-WIN32PES5OPT>,tj. option file kopirajte u <\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\save\folder1> i to je to.Uživajte
NAPOMENA:
Ukoliko imate vec instaliran KitServer 5.1.2,potrebno je samo iz <kitserver\GDB\uni> kopirati sve foldere i u vaš map.txt kopirati podatke iz CROPES 1.HNL Ozujsko Patcha map filea.
Sva prava pridržana©www.cropes.net-ovo ti je za hnl ozujsko
to sam napravil i onda su mi bili svi dresovi crni. danas budem isel onda to ponovo radit, pa ak zapne javim se. floorkilla mi je posla cd sa pun kujac patcheva i sad neznam ni jednog stavitIzvorno postao sonyck
EXCENTRIK ZNAM U cemu je proble javi mi se na pm
Izvorno postao sonyck
na zapovijed se javljam.
i nije na kraju K nek C![]()
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Neće sa sd4hide , a crack mi neće stavit jer nema filea ps.exe. Ima pes5.exe, ako odaberem njega opet ništa. napiše nothing patched. Ne znam, il ja nešto krivo radim ili je neki drugi razlog.Izvorno postao Black_Hawk
Kakve image fileove imate vi ostali koji imate instaliran pes5 na pc-u? Ne znam na koliko cd-a igrica dolazi u originalu. Čudno mi je što za razliku od npr nfs most wanted koji ima nekoliko cd-a za mountanje i instalaciju ovdje je samo jedan image file od 2,33gb. I patch za world cup. A nema uputa kako instalirati, jedino ima serial.
Nisam baš igrao u zadnje vrijeme ništa od novijih naslova(osim nfsmw) tako da baš nisam u toku sa tim cakama za igre - ispričavam se ako sam dosadan. Možda još kakva sugestija?
Uspio sam pokrenut sa crackom koji sam skinuo s neta.
Vidim da je jako teško igrat bez kontrolera. Ima kakav jeftiniji dobar za ovu igru? Neka preporuka možda.
Ja ti preporucam ovaj.Izvorno postao blueled
Jako je jeftin a moze na PS 1/2 te na komp. Ima puno tipki i analogne kontrolere.
Ja ga imam i dobro me sluzi vec duze vrijeme, kao stvoren ja za PES.
takav gamepad i ja imam.platil sam ga 80kn i radi odlicno
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
imam i ja takav joystic ali imam jednu zamjerku tipke za upravljanje nisu dobro napravite,cini mi se kao da leze na nekom krugu i ne pruzaj otpor ali se lako naviknuti
Kupio sam taj kontroler. Zadovoljan sam. Jedino ne znam kako se uključuje force feedback - jel treba u opcijama igre negdje uključit ili treba instalirat drivere koje sam dobio na cd-u. Winxp su mi prepoznali kontroler pa nisam drivere stavljao.
Bookmarks