[iGO 2009] iGO My way™ 2009 for Android™
Nakon prelaska na android evo da ja napravim jedan koristan tutorial za IGO.
Znači, krenimo:
http://www.megaupload.com/?d=0ERO4A7M
Ovo je moj upload,unutra se nalazi:
.apk datoteka s licencom,IGO folder s ugrađenim hrvatskim jezikom,ugrađenom hrvatskom glasovnom navigacijom i mapom hrvatske Navigo 2009 Q4.
Ovo radi pri meni i isprobano na mojem galaxyu, a sada kako instalirati:
Prvo skinite .rar file i otpakirate ga
Zatim kopirate IGO folder na root memorijske kartice ili mobilne memorije( kao ja na svom galaxyu)
To izgleda ovako
Znači obavezno na root(ilti korijen kartice ili same memorije mobitela,ovisno gdje vi to želite)
Nakon što ste kopirali IGO folder, kopirajte .apk datoteku isto na root kartice ili na root memroije mobitela.
Dakle, još nam ostaje posljednji dio.
Iskopčajte vaš android mobitel iz usb-a i ako nemate instaliran neki file manager. skinite si iz android marketa neki(ja koristim linda file manager) i instalirajte ga.
Zatim otovorite file manager i pronađite .apk datoteku i onda nju instalirajte.
Kada ju instalira zatvorite file manager i pokrenite IGo(trebat će vam malo dulje prvi puta da se upali)
Kada se upali otiđite u settings i postavite si hrvatski jezik kao glavni jezik programa,glasovnu navigaciju na hrvatskom i mapu hrvatske (ako nebude to več složeno)
I eto vam vaš IGO je spreman za rad,iziđite van na terasu ili na dvorište,sjedite i pričekajte par minuta da vam satelit nađe i to je to spremni ste za put
P.S
Vi možete dodavati poslije svoje content fajlove(poi,speedcams,3D zgrade)...
Unutra imate stavljeno navedeno

Bookmarks