Zahvaljujem na recenziji...trud se uvijek cijeni!
Imam samo nekoliko pitanja...mislim da bi i te informacije dobro dosle u ovoj recenziji!
1. Bilo bi zanimljivo znati cijenu packova foto papira o kojima govoris?
2. Takodjer zanima me kalkulacija u grubo, za cijenu jedne fotografije. Kao uzorak po kojemu racunamo mozemo uzeti 100 komada fotki (ukalkulirana cijana tinte za ispis, kazeta i papira).
3. Posto si imao prilike isprobati printer sa dva foto aparata, pretpostavljam da je tvoj Olympus ipak kvalitetniji foto aparat, vece rezolucije i bolje optike...zanimaju me eventualne razlike u kvaliteti ispisa s obzirom na foto aparat kojime je fotografija uslikana, pogotovo utjecaj rezolucije fotografije na aparatu na kvalitetu ispisa.
4. Cijena printera je?

, tako da je nužna kupovina dodatnog kompleta (foto-papir i pripadajuća kazeta). Naravno tu je i instalacijski CD.
). Samu kazetu za papir je isto moguće zatvoriti tako da ne ulazi prašina. U nju stane max. 18 komada fotopapira, tako da uz svaku traku idu dva pakovanja papira (2*18=36 standardni film
) Poklopac kazete ujedno služi za odlaganje ispisanih fotografija dok je kazeta utaknuta u printer.
. Sam tijek ispisa je, bar prvih par puta, jako interesantan. Nakon učitavanja podataka, papir prvo izlazi prazan na suprotnoj strani od kazete i to izaziva zbunjenost (kog sam vraga sad krivo napravil? Nisam gledao upute
Odgovori uz citat
Bookmarks