U većini slučajeva ljudi koji posjeduju maxtv imaju veću brzinu (max. do 1,5 megabit-a)
Sve zavisi dali ti linija omogućava max. down/up speed.kad bih se ja prijavio za maxtv bih li imao isto takvu brzinu ili se t-com "zeznuo"?
danas ja i frend stavimo torrent da se skida i kad mi bljedo gledamo ono...download skoci na 620 kb/sec. poanta je u tome da on t-comu placa 2 mbit vezu kao i ja al mu dl-a ko da ima 6 mbit...sad...odlucio on upalit maxtv i pogledam ja slucajno na download i on se smanji na 280 kb/sec. cim smo ugasili max tv download se "normalizirao". zanima me recimo kad bih se ja prijavio za maxtv bih li imao isto takvu brzinu ili se t-com "zeznuo"?
U većini slučajeva ljudi koji posjeduju maxtv imaju veću brzinu (max. do 1,5 megabit-a)
Sve zavisi dali ti linija omogućava max. down/up speed.kad bih se ja prijavio za maxtv bih li imao isto takvu brzinu ili se t-com "zeznuo"?
ja iman max tv i sve mi je isto ka i bez njega
Ja imam MAXtv i sve mi je isto kao i tvom frendu, dakle download skače do max 750 KB/s i to je sjajno![]()
Imam 2 MBit vezu i ne bunim se.![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Vjerojatno je neki bug u opremi. MaxTV može jedino smanjiti maksimalnu brzinu koja ostaje slobodna za ADSL, ali u tom slučaju, ukoliko T-com nudi tu brzinu uz MaxTV, znači da nešto nije u redu s linijom. Brzina je ograničena na opremi u centrali (naravno ako je linija ispravna). Nemojte se žaliti, da vam ne ukinu blagodati bugova :-)
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ma kakva zalba. htio bih i ja imat takvu...pa sam pitao jel to do toga jer ako je odmah uvodim max tv
Ja bi se kladija da je do kombinacije maxTV-a i opreme u centrali, tako da ako si sreće... Ako postoji još onaj probni rok probaj.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Meni je download ostao isti, ali mi se upload povečao za 512 kbit/s.
Bookmarks