Evo ja baš imam problem sa facebookom, otvori mi onu početnu stranicu, ali kad se idem logirat napiše The connection has timed outInače,sa googleom i index.hr nemam nikakvih problema
![]()
Evo sad vidim da trenutno nemogu nista pretrazivati google-om. Otvori mi google bez problema i kad upisem pojam nece da trazi, samo loadira, isto je sa IE i firefoxom.
Isto tako mi ne zeli otvorit Index.hr dok net.hr, ovaj forum i ostale stranice otvara bez problema.
Vidim isto tako da ni facebook ne zeli otvorit, pa mi nista nije jasno. Imate li vi slicne probleme da vidim je li problem kod mene???
FORD FOCUS RS500
I like it!
Evo ja baš imam problem sa facebookom, otvori mi onu početnu stranicu, ali kad se idem logirat napiše The connection has timed outInače,sa googleom i index.hr nemam nikakvih problema
![]()
Ala cini se da san pokupia neke viruse, jer san upravo pokusava instalirat WMP11 i 12 pa mi je svasta skida.
A koje sr***, uopce nemogu uc u google da bi pogleda imena nekih sumnjivih fileova niti nasa neki program za ocistit ovo.
Vidim da mi je skini neki file pod imenom David Copperfield, to je jedan od sumnjivih...Izgleda da mi ne ginu novi winsi... :-(
FORD FOCUS RS500
I like it!
Jesi li pokušao očistiti Cache memory i temp.internet files u IE-u ?Jedan restart PC-a nakon čišćenja bi trebao riješiti problem.Evo sad vidim da trenutno nemogu nista pretrazivati google-om. Otvori mi google bez problema i kad upisem pojam nece da trazi, samo loadira, isto je sa IE i firefoxom.
kod mene je ista stvar vec dva dana.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks