loooooooooooooool
Ova ti je dobra.
REVOLUCIONARNO - Spužva za ekran
Svima je poznato da se akvariji s ribicama moraju tu i tamo očistiti iznutra. Za to postoje specijalne "magnetne" četke a kojima se to može napraviti "izvana". Isto tako potrebno je i monitor vašeg računala s vremena na vrijeme očistiti s nutarnje strane ekrana. Za tu svrhu izmišljena je specijalna spužva pomoću koje se ekran može očistiti iznutra. Jednostavno kliknite ovdje i ... ispolirajte ekran!
Pokušajte pa javite je li djeluje ta spužva!![]()
![]()
http://web.vip.hr/danci.vip/swf/spuzva.swf
loooooooooooooool
Ova ti je dobra.
deja vu
ja bi im vidio face iams to možda?
![]()
s ovim bi bolje islo
Već viđeno
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hrvoje xyz što je na toj stranici?
looool
Vrlo odlicno!
Forumaši ako možete pomozite mi,imam još jednu dobru stvar ali je u Microsoft powerpointu i neznam to onda staviti na post.Možete li mi kako pomoći?
@dario a??? kaj ti ne vidis sliku?
gle ovak napravirvo odi u my computer , tools-folder options. odi na karticu view.tam iskljuci "hide extensions for known file typs" i odi na apply
e odna tu prezentaciju rinejmaj u nesto.ppt
kad to napravis otvori ju , i dodi do slajda di je to kaj oces pokazat.odi na save picture as , i onda ti je na hardu.
odes u acdsee , smanji ju na neku pristojnu rezu ak ej prevelka (500*500) i aploudaj.
ak ti se enda je*at s tim svim, jednostavno dok traje animacija u ppointu klikni na tipku na tipkovnici "print scr" , odi u paint , spastaj sliku i napravi ovo sa acdseeom kaj sam reko.(obavezno stavi u jpg)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
ovo gore je opisano ak je rjec o slici koju oces...ak ej rjec o prezentaciji onda jednostavno apludaj negdi i stavi link(al nadam se da niej to jel sam ti onda bezveze sve ovo objasnjavo)
ma uplodaj cijelu prezentaciju ak nije velika naravno
A kamo da ju uploadiram?
na besplatnu stranicu koju si dobio od internet providera
joooooj....on ni to nezna
http://www.esmartstart.com
registriraj se dobis 20 megi . dalje ces skuzit ak en pitaj
Znam ja to,ali mi se ne da svaki dan uređivat web stranicu pa mi stranica koju sam dobio od internet providera još ne radi!
Tko rekao da moraš imati web stranicu? To je web prostor koji možeš iskoristiti za bilo što.
Daj posalji nekom od nas i okacicemo je mi.
Kako da dobim taj web prostor,gdje da idem?
ma upiši u google free hosting ili free web pages i izbavit će ti ih mali milijun samo se registriraj na jedan od njih i uploadaj
Ja to niš ne kužim.Registrirao sam se na 50megs.com i sad neznam kaj treba dalje napraviti?
Molim vas ak netko zna nek mi to objasni.
Vjerojatno si dobio korisničko ime, password i FTP adresu. Ako je tako onda ti treba neki FTP program, zatim uploadaš sliku pomoću tog programa, i na kraju između [IMG] i [ /IMG] staviš adresu svoje stranice (mislim da www.xyz.50megs.com/ gdje je xyz naziv tvoje stranice i na kraju adrese npr Slika.jpg) i to je to.
daj odi na www.esmartstart.com tam ti ej to lakse.imas file menager, aploudas stvar gore i to ej to.
josbolje ak si prek hineta, iskona il carneta imas 10mb za stranicu, a ti pitas gdi i kako.
Al ja neću WEB STRANICU,nego taj besplatni prostor!
Bookmarks