Vjerojatno nešto sa lećama ili koliko povećava, jer ako si primjetio, kroz ekran vidiš manje nego je u stvarnosti pa je možda to.
Može li mi netko objasniti što znači oznaka na kameri 1:2.8 ?![]()
Vjerojatno nešto sa lećama ili koliko povećava, jer ako si primjetio, kroz ekran vidiš manje nego je u stvarnosti pa je možda to.
To ti je oznaka za veličinu otvora blende iliti zasuna preuzeta sa klasičnih fotoaparata. Oznake idu od 1:2 do 1:32, a manji broj označava veći otvor. Svi objektivi imaju na sebi tu oznaku oni jednostavniji jednu fiksnu, dok je kod boljih označeno područje regulacije.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Koliko sam vidio, većina mobitela ima baš 1:2,8.
Većina vjerojatno koristi iste leće. To je dosta veliki otvor i zato mobiteli daju u tamnijim uvjetima relativno svjetle slike. S obzirom na kvalitetu senzora svaki objektiv koji bi imao manji otvor blende smanjio bi mogućnost slikanj samo na vanjske ili dobro osvjetljene prostore.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
I još me zanima jedna stvar,imaju li CX i M65 1,3 megapixelnu kameru?
ne. samo s65
maraschino - PTICICA
...M65 i CX65 imaju istu VGA kameru (640*480 pix.)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a kladim se da je ista ko i ona na sx1
vrlo vjerojatno je tako... moze biti jedino nesto bolja, sumnjam da bi stavili neku losiju na nove modele tih klasa
maraschino - PTICICA
...ma sigurno je ista...jer pokazalo se da je ta kamera među najboljima što se tiče mobova...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks