canona a60, probaj nabaviti u austriji, ja sam tamo minoltu koja je ovdje kostala 3500 tamo dobio za 2400 kad se oduzme merverstojer
Ovako dat ću vam ponudu u cijenovnim razredima a vas molim da mi odaberete kojega bi vi kupili???
Oko 1000kn:
CANON POWERSHOT A310 =999,00kn
ili
OLYMPUS C160 =999,00kn ????
Oko 1500 kn???
SONY DSC-P32 =1369,00kn
CANON A300 =1499,00kn
SONY 72 =1469,00kn
PENTAX OPTIO 30 = 1519,00kn
OLYMPUS C350 =1400,00kn
OLYMPUS C360 =1699,00kn
CANON A60 =1729,00KN ???
Kojega bi preporučili od prva dva o kojega od ovih 7???
Znate li gdje bi kojega od ovih mogo nabaviti jeftinije???
Znate nekoga tko prodaje digitalne fotiće na crno???
Nemogu se odlučiti što da kupim nemam baš love htio bi nešto za 1000kn, ali nemam baš izbor, ne mislim fotić koristiti za neke profesionalne svrhe nego ovako za izlete, fešte i sl.
Što bi vi kupili do 1000kn, a što do 1500kn i gdje???
canona a60, probaj nabaviti u austriji, ja sam tamo minoltu koja je ovdje kostala 3500 tamo dobio za 2400 kad se oduzme merverstojer
a60. imam ga ja zadovoljan sam s njim itekako.
dobio sam ga na bozicnom popustu za 1300kn- fotic i canon printer
e da i ak ces kupovat canona odmah kupi punjac i cetiri punjive baterije (imas u metrou za 60kn komplet), jer mrcina zdere baterije
Hrco gjde si kupio canona a60 na božičnom popustu za 1300kn sa printerom!
kakav je printer, koliko košta tinta za njega i koliko možeš isprintati fotografija sa jednom tintom???
prosli bozic, u paketu je bio i printer canon i250. broj stranica?
sad me previse pitas. uglavnom fotic sam ostavio sebi a stari je uzeo printer u firmu jer mu je bas trebao, a doma i onak imam hp-ovog
ja ti imam canom i250 kupio sam ga na snizenju u mercatoneu u 10 mjesecu prošle god. najveća prednost je u tome što su tinte ful jeftine - 20 kn crna zamjenska, te 25 kn color zamjenska u MDS-u.
znači većina mi je preporučila canona a60! ja sam se odlučio na njega isto, ali jedino me znima, dal je bolje da kupim canon a60 s punjačem, baterijama i karticom od 128mb za 1800kn, ili rađe bez punjača, kartica 16mb za 1800kn, pa naknadno za koji mj veću karticu???
dal ja a70 puno bolji od a60?
dal znate gdje bi mogao kupiti povoljnije neki od ta dva fotića?
vani, u austriji
austrija mi je malo daleko.
zanima me znate li nekog tko bi mi mogao dofurati od gore jeftinije ili tko se bavi prodajom na crno?
dal znate nekoga tko bi prodao a60 ili a70 rabljeni???
javite mi
Od predloženih preporučila bih Canon A60. Jest da ima samo 2 mil. pix, ali valjda nećeš raditi plakate. U Mercatoneu košta oko 1500 kn (ili 1600), možda je jeftini u King Crossu jer neki digitalci koje sam gledala, tamo su jeftiniji. Osim toga možeš uzeti na nekakve rate, kartice i sl. Malo prošvrljaj i po internetu, možda nađeš još jeftinije.
O ovima drugima baš ne znam puno, a nekako su mi Canon i Olympus prirasli srcu, a to naravno ne znači da su drugi digitalci loši, naprotiv vjerojatno ima i boljih. Sestra mi ima nekakav Kodak i slike su jako dobre. Kupila ga je u Austriji za zaista malo novaca (oko 1000 kn).
Olympus Cxxx i Canon A60 nisu loši, probao sam oba, jedina mana koja je meni smetala je "kratak" zoom.
Bookmarks