...najvjerojatnije ima patcheve za ta auta...pitaj odakle mu....il potraži na netu...
...ja upravo skidam patch za 40 originalnih(realnih) auta sa ovog linka -> http://freecache02.archive.org/cgi-b...vicecity21.exe ...
...javim ti sutra dal radi...
MOJ FREND IMA ISTO GTA VICE CITY, ALI KOD NJEGA SU AUTI BMW, MERCEDES, OPEL, AUDI. A KOD MENE ONI OBIĆNI. DAO SAM MU DA MI SPRŽI TAJ NJEGOV CD I KAD SAM PROBO AUTI SU ONI STARI NEMA BMW,OPEL,.. JEL ZA TO MOŽDA POSTOJI NEKI KOD ILI RADI SAMO NA KEKIM KOMPJUTORIMA. MOLIM POMOĆ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-SIEMENS-
THE MASTER OF MOBIL´S
...najvjerojatnije ima patcheve za ta auta...pitaj odakle mu....il potraži na netu...
...ja upravo skidam patch za 40 originalnih(realnih) auta sa ovog linka -> http://freecache02.archive.org/cgi-b...vicecity21.exe ...
...javim ti sutra dal radi...
Zadnji uredio Šile : 22-05-2004 u 22:58
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Eminem, ovo je samo patch da pokazuje imena auta realna, al nisu dodatni auti, svi su isti kao prije. Recimo Infernus je Lamborghini Diablo, Cheetah je Ferrari F40 itd...
Zadnji uredio Gen Mo'Kai : 22-05-2004 u 12:02
a jesam ja konj sad sam stavio ovo sranje i nece mi uc u igru....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Coma na ovoj stranici file ima 166.4 MB, a ovo što je Eminem napisao ima oko 3.5 MB, tako da bi ovo od 166 MB moglo stvarno dodat nove stvari...
istina, na to sam i gledo. kolko ja znam da ti novi most, nove aute,WTC neznma dalje, pise tamo
..."gen",da,tu su dodaci za *prava* auta...ono što sam ja naveo je samo nadogradnja za taj Ultimate Vice City v2.0...tj. to je v2.1...sa njom dobivaš imena auta jer u v2.0 nisu napisana...
...možda sam blesav,al ja skidam taj Ultimate od 166 MB...i to sa Dial-up modemom K56...a tek sam na 23 MB...ko će dočekat kraj...
Skidam ga i ja!
Doduše s GetRightom pomalo svaki put kad se spojim ne net, trebat će mi jedno mjesec dana da ga skinem!
ja sam pokusao downlodati taj fajl na linku, koji je coma dao, al me trazi da se registriram, a registracija kosta!! Jel zna netko gdje se moze to skinut for free??
...ja sa FlashGetom...sad sam na 42 MB...
..."brunek",probaj ovaj link -> http://dl1.dc.ferrago.net/mods/gtavi...evicecity2.exe ...i ja sam se namučio dok nisam našao bez registiracije i sl. sr*nja...
"Eminem", hvala upravo downloadam sa tog linka.
evo ja ga skidam sa 128kbps, pise mi da trebam cekat 3:15h, bit ce ovo duga noc! Javim vam dojmove kad ga skinem (ako ga skinem)!
Zadnji uredio Šile : 22-05-2004 u 22:57
nadam se da imas download manager![]()
...stao sam na 88 MB...imam još toliko,poludit ću...
..."brunek",uvijek na usluzi(naravno,ako mogu pomoći)...
ja sam tek na 50mb, eminem, stici cu te ja!
ludjaci![]()
Ne coma, samo GTA freakovi!
Meni je tek na 46 mb, estimated time left : 7h![]()
Ja ću to par mjeseci skidat...![]()
![]()
i ja bi to skido da imam instaliran gta priznajem, a necu ga instaliravati jer cu morat formatirat dsk uskoro (to govorim vec dugo)
da kaj jel neko skinuo to ili nije......
...na 154 MB...još oko sat i po...
...skinuo sam...sad samo da isprobam...
ocemo screenshotove
Ajd Em piši, opisuj, screenshootaj!!!
Dal se onda isplati do kraja skidat ili ne?
...mogu reći da se isplatilo...zasad samo jedan shot,a poslije ću stravit više,kad skupim više auta na vrpu......
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 04-06-2009 u 10:22
kaj sve novo dobijes, sve novosti ocemo skrinsotane!!!
jesu auti brzi i bolji od originalnih?
Bookmarks