Toliko o kvaliteti nokie.Pa zar sam ja totalni pehista kad su nokie u pitanju.Prva nokia šta sam kupio je bila 3210 1999 godine isto bila stara par mjeseci pala na pod nije više punila bateriju,N-70 je isto štekao,N-73 je jedini bio Ok(sad žalim šta sam ga prodao),dok je ova N-95 "vrhunska" nokia pala sa ajmo reć 40 cm visine i više se neda upaliti.Moj SE 810 je padao i prošao "sito i rešeto" i nikada nije bio nikakav problem sa njime,ćak nije nigdje ni zagreben,a nokia jednom padne i "pushiona".I svi drugi mobiteli marke SE šta sam imao bili su stvarno ok (izuzev W-900,koji se klimao).
Mislim da sam ovim definitivno odlučio da nokia neće više u moj đep,a vi svi drugi ponosni vlasnici Nokie N-95 nedajte da vam padne jer bi mogla završiti kao moja![]()

.Moj SE 810 je padao i prošao "sito i rešeto" i nikada nije bio nikakav problem sa njime,ćak nije nigdje ni zagreben,a nokia jednom padne i "pushiona".I svi drugi mobiteli marke SE šta sam imao bili su stvarno ok (izuzev W-900,koji se klimao).

,ne kužim.kupljena je u Njemačkoj i tamo ima garanciju a pošto znam da mi ju nakon pada neće priznat najrađe bi ju svom snagom zavitlao u pod,a ako me živac bude držao kao i sada možda to upravo i napravim

Bookmarks