Gdje si ga kupio ? Ak si ga kupio u ducanu, odnesi im ga i reci za problem, nek ti ga poprave ili daju drugi . . . .
HELP !
Ne znam jel ovo do moje beskrajne gluposti ili je do siemensa ili je do buga u ovom modelu.
Kad podesim ring volume na maximum (bilo za ANY CALL, ili group, ili SMS), on pocne prvo jako tiho da zvoni pa postepeno pojacava volume do zeljene jacine. Ali to nema smisla recimo kod SMS zvuka. Ja stavim onaj discreet ("pi-bip") ton, i koju god ja jacinu tona podesim, on se meni jedva cuje (posto je kratak ton, pa ne moze ni stici da pojaca volume) !?
Nadam se da je jasno o cemu pricam
Pomozite, ovo postaje frustrirajuce .... a danas sam kupio taj telefoncic i jako mi se svidja .....![]()
Gdje si ga kupio ? Ak si ga kupio u ducanu, odnesi im ga i reci za problem, nek ti ga poprave ili daju drugi . . . .
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ne nosi ga nikamo. To je normalno za sve siemense u zadnjoj seriji. Da to zna biti jako frustrirajuće ali navikneš se. To je napravljeno namjerno kako nebi došlo do oštećenja sluhaŠto se tiče SMS tona...najbolje je da odeš na wap stranicu - http://www.tagtag.com/viki2winlogo i skineš si neki od sms tonova.
![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ah . . . zaboravio sam da imamo strucnjake za siemens . . . sorry . . . A zato je to tako napravljeno ? tko bi mogao dobit ostecenje sluha od zvonjave moba![]()
Znaci ipak nema pomoci ... a ja sam u susjednoj Bosni gdje jos nismo culi za WAP.... a uostalom za SMS melodiju zelim da imam kratak i glasan ton, pa nema smisla ni uzeti neku drugu, duzu melodiju ...
To sum it all up .... ONE BIG MESS !)
Zavisi u kojem si djelu Bosne . . . moj bratic zivi u bosni , ima nokiu 6610 i svaki dan surfa po WAP-u . . ..
Pa ovaj nas predivni provajder GSM-MS1 (MOBI'S) ne nudi WAP ... uostalom to je off-topic, zalim se na ocajan ring volume i kako su to gospoda u Siemensu napravili. Prilicno iznenadjujuce, moj stari C35i bio mnogo bolji po tom pitanju. Al je svaku bateriju unistio)) Anyway, nema dakle rjesenja za (ne samo) moje muke .. citao sam i po nekim njemackim forumima i svabe se isto zale na tu cudno svojstvo novih siemensa ... very disappointing.
Odoh sada da spavam od muke.
Ispravka, mislim da radi WAP ali samo preko pretplate (ja sam prepaid sucker)![]()
Ako se nisi riješil C 35 nabavi bateriju od S 35 i neće ju više uništavati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks