siemens data suite npr
Dobio sam napokon data kabel i sad me zanima koji programi su mi potrebni da mogu mjenjat slike i melodije na mobu a i softwer?Dobio sam samo kabel nikakav cd koji bi inace mogli prodavat uz kabel.Hvala unaprijed!
siemens data suite npr
SKini si Data Exchange, kraći je.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da, skini data exchange, i s njim mozes sve to sto si napisao...
Imas ga na www.my-siemens.com , a ako se tamo ne snađeš imaš ga i na www.siemensfreaks.com pod download/utility/univerzalni programi...
maraschino - PTICICA
Skinuo sam data exchange al i neki visSie i jednostavniji je puno od data.E da koje bi razlike na mobu bile kad bi stavio v11 umjesto sadasnjeg v10?
ne neke bas toliko znacajne, a v11 ti jos uvijek nema sa hrvatskim...
maraschino - PTICICA
Na koji nacin i da li je moguce maknut aonaj logo operatera,recimo mog ht mobilea?
ako hoces fw11 sa hrvatskim, onda odi u siemens servis pa ce ti ga oni staviti besplatno, ako jos imas garanciju, a ako ne onda ces morati nesto platiti...
Da bi maknuo logo, trebas postaviti kao logo prozirnu sliku.
Onda ce ti biti samo wallpaper, a nece biti ono HT mobile ili VIP
Prozirnu sliku mozes skiniti na www.siemensfreaks.com pod ostalo/tips n' tricks (zadnje na stranici - downloadaj je tako da kliknes desnom tipkom misa na link i odaberes save target as).
Onda tu sliku ubaci u mob i samo je postavis za logo![]()
maraschino - PTICICA
Data exchange i VisSie ne rade isto. Data ti postavlja mobitel kao vanjski disk i radiš sa mapama kao sa bilo kojim diskom. Znači da možeš uređivati samo ono što je u mapama. VisSie pak omogućava rad sa imenikom, porukama, možeš promijeniti i logo i urediti ga, ali ne možeš promijeniti Java igru npr. Slične stvari kao i VisSie radi i SoftDataLink i Sx35CZ i Sl45expl... našlo bi ih se još.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Koji program jos ima osim psm playera i cool edita za convert mmf to wav i midi?????????????
probaj tražiti u web tražilicama tipa google i sl.
samo ukucaj mmf to wav ili mmf to midi
maraschino - PTICICA
Probao sam i vecinom ne rade il nisu kompatibilni sa mmf melodijama koje sam skinuo za m55.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da li se mogu i kako mjenjati slike od menija?(za poruke,imenik,dodaci,postavke i to,ak kuzite na sta mislim)
neznam dali SPC2 podrzava M55. Ako da, onda vjerojatno se da pomocu patcha...
maraschino - PTICICA
Bookmarks