lol,zahvaljujem friški,makar se opet moram osvrnuti na tehničku stranu,još nije odlučeno kamo i kako če threadovi sa čestitkama biti smješteni ,još jednom hvala.
Evo, ne znam za vas, ali mislim da je pretjerano da se svakih par dana otvaraju novi threadovi za čestitanje rođendana nekom forumašu, pa sam stoga već i predložio da se otvori zasebna tema u kojoj će se čestitariti kome god treba.
Za početak neka to bude sodom. Poživi nam dugo i ne bud' strog nad nama smrtnicima sa svojom moderatorskom palicom. Svake insinualcije sa bilo kojim dijelom tijela ostavljam vama na dušu. Uživaj! Danas je tvoj dan. I od još nekih 476.000 ljudi u svijetu. Cirka.![]()
lol,zahvaljujem friški,makar se opet moram osvrnuti na tehničku stranu,još nije odlučeno kamo i kako če threadovi sa čestitkama biti smješteni ,još jednom hvala.
Zadnji uredio sodom : 31-03-2006 u 10:21
Ma nemrem vjerovat!!!
Sretan rođendan
![]()
![]()
da, nemožeš vjerovat da si 5 puta fulalaIzvorno postao lili
blizanac je odgovor
![]()
Izvorno postao sodom
a , kaj češ! (čevape i pivo)
Sve najbolje ti želim![]()
!!!Care, sve najbolje i nadam se da će alkohol teći u potocima!!! Cheer!!!
![]()
Bom Chicka WahWah
sretan rođendan
BTW zašto ne bi funkcioniralo to sa topicom za čestitke i zašto ne bi "hodalo"?, ostavite thread u caffeu zaljepite i gotovo.
Retko kada zalazim u ovaj topic,ali kad sam video kome je rodjos,morao sam doci i uputiti iskrene cestitke.HAPPY BIRTHDAY!!! Sve najbolje!!!!
SrEtAn RoĐeNdAn sodom!!!![]()
Sodome!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sretan Ti Rodjendan,i Želim Ti Sve Najbolje U Ovoj Godini,i Naravno U Zivotu!!!!!! Sve Najbolje!!!!!!!![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
sve najbolje ti zelim
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
i od mene best wishes![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
)))))) da...sretan sretan i jos puno sretnih
)
sve najbolje!![]()
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
hvala vam, svima.
Sretan rođendan![]()
pridružujem se dobrim željama!! sve najbolje!![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Izvorno postao sodom
6. sreća...
Sretan roćkas!!!I da nam ne budeš tako strog
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hepi rodendan :nokia sodom:
samo ti nama nastavi sa takvim znajnem o mobovima
May the Force be with you!
alles gute![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
sretan rođendan KRALJINO !!!!!!!!!!!!!!!!!
alles Gute zum Geburtstag könig njemački
roi de joyeux anniversaire francuski
re di buon compleanno talijanski
rei do feliz aniversario portugalski
rey del feliz cumpleanos španjolski
happy birthday king i kineski![]()
happy b![]()
@Sodom![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
još jednom,zahvaljujem se svima,izjave/uncle sam su vam super![]()
sta si dobio sve?ili kolko si para skupio? aj bilo bi super da svatko ko ima rodjendan kaze sta je dobio
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks