CJENA 2700,00....kupiti ili ne...ozbiljni savjeti......
dizajn nije upitan,meni se sviđa...............
CJENA 2700,00....kupiti ili ne...ozbiljni savjeti......
dizajn nije upitan,meni se sviđa...............
ako ti se svidja kupi. samo nemoj da te zoom zavara
OVO JE FENOMENALAN FOTIC JA GA KUPUJEM!
ajme šta sam zapeo za njega od kad sam ga vidio u vidi-u
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
e ljudi pa prekrasan je! pa meni je puno ljepši nego ona mala sranja kaj jedva držiš u ruci!
ti to vrijedjas moju minoltu?? grrrrrr![]()
nego oče mu šta padat cijena? recimo koliko če koštat tamo pred ljeto?
cini mi se ok, pogotovo za tu lovu... s ovim se mozes i presetavati okolo i glumiti fotoreportera![]()
ma tko vrjeđa minoltu....?
pa ono sto si reko odnosi se na moju slatku malu minolticu xt
hah..... dobro...nisam tako mislio![]()
i bolje ti je, moja minolta ima ekipu!
...drago mi je da se još nekom sviđa,ja sam isto zapeo za nju i mislim da ću ju ubost-sad je na nekakvoj akciji.....kaj mislite o tehničkim karakteristikama....)Poslao: flOorKilla
OVO JE FENOMENALAN FOTIC JA GA KUPUJEM!
ajme šta sam zapeo za njega od kad sam ga vidio u vidi-u
@coma...i tvoj fotič mi je ok,ali ovaj mi nekak djeluje ozbiljnije bez obzira kaj je malo veći....
@gog....kaj misliš o fotiću,bad je kaj sa njim ide 16 MB SD memorijska(kolko vidim po tvojem postu prije baš ti se i ne sviđa dizajnom).........
daj jos 350kn i kupi 128mb i miran si
..tak sam i mislil napravit,koje ti imaš kartice?.....kak te služi tvoja minolta........
odlicno, imam 16,32 mb samo za njega i ako trebam jos izvadim iz moba i nju koristim (netreba formatirat niti brisati podatke) ali mislim da cu si kupiti 128sd
???kaj ti to znači?pa ima 10x optički.kaj tu ne štima.rijetki imaju tolki optički(par olimpusa i panasonika)ti valjda misliš na digitalni a(44x)?Poslao: coma_zgb
ako ti se svidja kupi. samo nemoj da te zoom zavara
a di je to cijena 2700,00?u metrou je 3129,00 i mislio sam da je to jeftino.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
HG spot 2.752,00kn
zato kaj ti za takav opticki zoom treba puuuuno svjetka i treba ti stalak, sta mislis da mozes ispucati takvu fotku iz ruke??? tolki zoom nije za amatere, ja sam isto htio fotic sa takvim zoomom ali mi je tip u jednom ducani to sve objasnio i reko da nekupujem preko 3x zoom
ovo za stalak je istina.al ne moraš ti koristit ful zoom od 10x.al zašto bi ti trebalo puno svjetla?svjetlosna jakost na z1 je 1:2.8-3.5.znači nije tako jaka velika razlika između min i max zooma.a 2.8 jakost je neki standard.ja ispravljam grešku:nije 44x puta dig. zoom,nego 4x.
pi es-u hg spotu piše da je cijena 3535,00 kn.di ste to vidjeli 2700,00???
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
MOJA GREŠKA! CIJENA OD 2752kn vrijedi u VE-MILu.
inače danas sam vidio fotič uživo u hgspotu i mogu reč da je puno manji nego što se čini na slici.
...je puno je manji i to mi se užasno sviđa,odlično izgleda, kompaktno i profinjeno.....
...u metrou,ja sam računao cijenu bez PDV-a zato kaj ga uzimam na firmu........Poslao: gIK
ovo za stalak je istina.al ne moraš ti koristit ful zoom od 10x.al zašto bi ti trebalo puno svjetla?svjetlosna jakost na z1 je 1:2.8-3.5.znači nije tako jaka velika razlika između min i max zooma.a 2.8 jakost je neki standard.ja ispravljam grešku:nije 44x puta dig. zoom,nego 4x.
pi es-u hg spotu piše da je cijena 3535,00 kn.di ste to vidjeli 2700,00???![]()
joj bio sam jučer u metrou zaboravio sam pogledat za njega.....
a ja bi kupio i stalak tako da mogu radit fine slike npr na moru.... umjetničke![]()
...da killa, i onu plahticu s kojom se pokriješ po glavi......
još vodim razgovore sam sa sobom...kupiti ili ne?.....,ajd nagovorite me da se rješim toga......![]()
budemo mi to zajedno pogledali u petak, spec cemo naci na netu. ok
Bookmarks