evo otvaram ovaj thread da vidimo tko gdje izlazi van, bilo to subotom, petkom ili srijedom, gdje idete najčešče, kako se zabavljate, kako ste zadovoljni stim ...objektom, do kad ste vani, što volite, a što vas smeta...???????
evo otvaram ovaj thread da vidimo tko gdje izlazi van, bilo to subotom, petkom ili srijedom, gdje idete najčešče, kako se zabavljate, kako ste zadovoljni stim ...objektom, do kad ste vani, što volite, a što vas smeta...???????
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Camim u bircu Verdi gotovo svakodnevno... posto mi je preko puta faks...
Van kada idem, idem tamo gdje se organizira tulum mog i srodnih fakulteta... Gjuro 2 najvise...
joj sada se nisam mogo dogovoriti sa ekipom di cu pa u subotu camim doma a ponoc je evo bio sam u baredu do prije cuku vremena
aj...... ja bio jučer na šalati u papayi i malo u boingu na telki... malo u tkalči ali nigdje posebno onako...
Uglavnom sam u Tkalči, po bircevima gradskim, nejdem u disko klubove jer me živciraju..![]()
ja organski ne podnosim tkalcu... mrzim ju... jedini bircevi dobri su na pocetku - argentina, i na kraju - oliver twist....
dobra je i donna... meni je tkalča relativno blizu, tak da sam tam često
ja neki puta odem u donnu, boing, ili mambo
i meni je pod nosom, zato ju i mrzim i idem najcesce u kaptol na cugu...
Najčešće u Red Apple, Otok, Papaya... to su glavne odrednice svaku subotu. Petkom ponekda odem u RR.
Meni nije blizu ja sam iz Dubrave.Poslao: vrag
i meni je pod nosom, zato ju i mrzim i idem najcesce u kaptol na cugu...![]()
zaboravio sam parkove! :-)
Ma nema meni do moje stare krčme amfore preko puta elektrostrojarske i obrtničke škole čiji sam inače učenik...Najbolje je kaj na ulazu možeš dobit bocom po glavi ali isplati se-najbolja kava u zgb
kaje to u savskoj kod cibone?
Bookmarks