vec sam citao o njemu... al meni se bas ne svidja previse... onaj dio izboceni na gornjem djelu... bljakhardware-ski gledano je bomba al po izgledu su mi lijepse obline compacta... a i cjena mio-a ce biti puno visa...
![]()
Netko je spomenuo Xda Atom? Ja radije odabirem Mio A701!
- jeb*acki i kompaktni dizajn![]()
- PXA270 procesor na 520 MHz
- 128 MB ROM + 64 Mb RAM
- 1.3 Megapixel camera
- 2.7-inch touch screen display; 240 x 320 pixela
- SDIO Slot
- GPS, Bluetooth 1.2
- Windows Mobile 5.0
- dostupan u posljednjem kvartalu ove godine
- navodno zna i kuhati
slike i detalj vise o ovom tigru na: http://www.infosyncworld.com/news/n/6111.html
P.S. pokrijte svoj Cmpact/Jam sa krpom prije nego otvorite stranicu jer bude inace ful ljubomoran dok ga vidi![]()
vec sam citao o njemu... al meni se bas ne svidja previse... onaj dio izboceni na gornjem djelu... bljakhardware-ski gledano je bomba al po izgledu su mi lijepse obline compacta... a i cjena mio-a ce biti puno visa...
![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
ah dobro ajde... pa i nije tolko slab... mogao bi proci... sam cjena bi bila pre visoka... + imam vec rezerviranog compacta u t-centru...![]()
A cuj, 100 ljudi, 100 cudi. Meni je osobno MDA Compact mrak pila kakvu samo pozeljeti mozes, ali dizajnom je podbacio. Nakon sto sam vidio Mio A701 upitao sam se gdje je bila masta dizajnerima HTC-a kad su konstruirali Magician-a (Compacta).
Priznao ti to ili ne, Compact izgleda kao je*eni sapun!![]()
![]()
MDA Safeguard, LOL![]()
LOL imas pravo, bas sapun... al fak kupujem mda i tocka. makar pao svijet!![]()
Sapun, stari moj, sapun. Ali kad bi decki u zatvoru imali sapune poput ovoga, mislim da pederluka pod tusiranjem ni bi biloIzvorno postao Xzibit
![]()
![]()
![]()
Umijesto guzenja, pikali bi sa stylusom po svojem sapunu u celiji![]()
mda compact protiv aids-a!![]()
Bookmarks