Ajde prvo reci za sto ti zvucna treba??????????Oces samo slusat glazbu,spajat neke vatrene zvucnike ili ti treba neki jaci studio model koji ima 2 front panela i sluzi za usnimavanje glazbe sa miksete(predpostavljam da to ne)???
Evo kupujem zvucnu karticu pa me zanima sta vi mislite koja zvucna kartica do 1000kn-a.Jer ova integrirana mi ne pruza ugodjaj u igranju na netu![]()
Uzeo bi audigy od 700kna iz ve mila ali mozda vi imate neko bolčje rjesenje
![]()
bok
Ajde prvo reci za sto ti zvucna treba??????????Oces samo slusat glazbu,spajat neke vatrene zvucnike ili ti treba neki jaci studio model koji ima 2 front panela i sluzi za usnimavanje glazbe sa miksete(predpostavljam da to ne)???
May the Force be with you!
1000 kuna za zvučnu?!?!?!? 200 kuna uvrh glave. Onaj tko mislim potrošiti 1k kn na zvučnu, zna za što mu treba i što će kupiti...
za 1000kn se može uzet polu-profi zvučna...
vidio sam neku 5.1 za 112kunića hehe! a upikni neku 7.1 spoji light show.... i bit češ faca ,kupi one neonke kaj onak pulsiraju(ne jako ali pulsiraju)i tak,I ONDA SI FACA
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
....aaaa, 1000 kuna - moj savjet kao i gogo zvučna do 200 kuna za ostatak kupiti neku linijicu sa mp3-cama i nitko sretniji...
tako je,ne vis eod 200kn
osim ako ti ne treba neka bolja
ja imam Audigy 4 pro.ali koristim sve njezin mogucnosti,i meni onu najvazniju: RECORD
pretpostavljam d aneces to raditi tak da je 2ookn skroz dosta za dobru zvucnu
May the Force be with you!
Bookmarks