Dobra ideja. (da prikupis sve programe, a nista ne trazis na netu) Pa stavi sve programe koje mozes, teme za symbian, igre, tutorijale za postavljanje n-gage igara i to. Napravi mogucnost uploada tako da svi damo sta nademo. Forum imas...
Evo ja pravim site koji ce okupljati sve nas koji se vole zahebavati sa Symbianom i aplikacijama...zato dvaajte prijedloge što bih ste htjeli vidjeti,što god ste izradili za symbian(upute,aplikacije...bilo šta)šaljite na moj mail ili PM
Uskoro više detalja...sam da kažem projekt je velik...i neće bit nešt bezveze...![]()
Dobra ideja. (da prikupis sve programe, a nista ne trazis na netu) Pa stavi sve programe koje mozes, teme za symbian, igre, tutorijale za postavljanje n-gage igara i to. Napravi mogucnost uploada tako da svi damo sta nademo. Forum imas...
Ako trebaš host, upravo sam našao jedan od 500MB i 5GB bandwidtha pa ako zatrebaš samo se javi.
Cuj, Cro Symbian community je ovaj forum...
Postoji i domena: http://www.crosymbian.tk![]()
@dark Koji je to host?
Sta bis stavio web i link na ovaj forum ili kako?
Samo, problem ti je sto ce ti ju dosta brzo skinuti ako ti bude nelegalnih stvari gore. Ako mislis staviti tutore i informacije, onda ce biti ok.
Samo se sjeti ih cenzurirat...
E super ideja za taj sajt bilo bi dobro metati opise programa i linkove gdje se nalazi ali ful verzija (crackirana) a ne da se zahebavamo trazenjem!!
P.S. i ovaj forum je fakat super samo da je malo aktivnije da bude vise posjetitelja vise postova i zanimljivih stvari kao sto su do sada bile!
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Vama je jos uvijek problem naci aplikacije?
Opisi: Handango ili My-Symbian
Download: #aivanet ili iphone
U 5 minuta imas aplikaciju
Odlično, evo još jedan, radim na regrutacijiako si zainteresiran javi mi se na mail...
U pripremi je i jos jedan "legalan" symbian site...
Uskoro vise informacija :-)
Forumaš godine :)
http://clickherefree.com/hosting-fre...ls.php?id=1841Izvorno postao Brunek
"Registracija ide preko foruma. Ja još čekam odobrenje.
Iggxy ak sta treba samo reci znas da imam materijala preko 1,2GB.
IggXy za kad planiras da bi site trebao biti gotov??![]()
Evo bilo bi dobro da symbian sajt bude jednostavan kao npr. h**p://bluedevil.info-mob.com/flash.htm. Ovaj sajt je jednostavan kao i navigacija, nije zabacan sranjima, lako se snać, a i dizaj je ok.
Evo nešto kao "preview verzija" kak bi to trebalo izgledat...www.cro-symbian.cjb.net
naravno doći će puno toga novog...šaljite komentare,sugestije...i @Dark kakav je to host koji spominješ???Ima li reklama?
Pogledao sam preview verziju i svidja mi se!
Lep pocetak!!! Samo napred!!!!
Dizajn mi se sviđa.
Host neznam kakav je jer mi nisu odgovorili, a mislim da niti neće.
Koliko bi trebao prosotra?
Bookmarks