Trebao bih nekoliko savjeta sto da ucinim sa svojom kantom... Imam e700 i otisla mu je folija displaya, naravno garanciju nemam!Dali se isplati popravljati ili ne. Ako da, gdje i kolika je cijena???
Trebao bih nekoliko savjeta sto da ucinim sa svojom kantom... Imam e700 i otisla mu je folija displaya, naravno garanciju nemam!Dali se isplati popravljati ili ne. Ako da, gdje i kolika je cijena???
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Možda bi ti najbolje bilo dati mob u samsungov servis, oni pogledaju u čemu je točno kvar, pa ako popravak košta više od 100/200kn, jave ti dal želiš da popravljaju
like fire....be alive
nazalost u samsungu traze 1000kn za to, na crnjaka je 400 kn, jel ima netko nekog poznatog ko bi to dobro napravio???a mob mi je super nebi ga mijenjao
Za 1000kn ta stave novi diaplay nista ti tu oni ne popravljaju samo zamjene displayIzvorno postao McLaren
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Imas opomenu --> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=123941#post123941
@gog fakat pretjerujete sovim kaznama.... bzvz.
mobitel se ne ispalti popravljat, moj e700 je jos vise u qrcu od tvojeg, planiram kupit neko jebeno kuciste (sam da ga nadjem) pa ga zamjenit i usput kad sam vec 'unutra' poptavit kameru i onaj feder il sta vec sto drzi gornji dio odklopljen... i kabel... i staklo..![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa kaj vi radite s tim mobitelimamoj je još super (dobro, imam ga od 7. mjeseca)
like fire....be alive
u pocetku ga cuvam mazim i pazim onda jednom padne i zgrebe se, pa jos jednom, pa jos jednom, ponekad ga sam bacim kad sam uzrujan, i onda vise nema smisla pazit na njega
Ima se para, ali ne i živaca kad se bacaju mobiteli.
@McLaren
Ne bih ja davao soma kuna za popravak moba koji na crno košta od 1200 do 1600 kn.
zasto ima se para? nema se para bas ...... e 700 imam nesto preko godinu dana i da imam para vec bi kupio drugi mob.
vjerujem da skoro svi na ovom forumu cesce mjenjaju mobitele od mene![]()
Pošto sam nov ovdje molim vas recite mi d li taj flat kabel odlazi na skoro svim e700-tkama te kakve su posljedice kvara,osim crkavanje ekrana.Također nakon kojeg vremena se to događa: jel nakon dužeg korištenja ili to nema veze.Dal bi se to dogodilo na mobu starom 2 mjeseca![]()
moras bit bolesno zaljubljen u taj mobitel da das soma kuna za tak nesto...
ma za 300 kn slozis foliju i bas te briga ne isplati se caltat za to masne pare
Bookmarks