Ne znam, ali manje od 3 soma kuna za aparat od 7,2 MP mi se ne čini baš najkvalitetniji izbor. Samo mi tako djeluje, malo sam skeptičan.
Namjeravam kupiti ovaj fotoaparat pa me zanima sto mislite o njemu. Dali ga netko vec ima??? Ima 7.2 megapixela i 3x opticki zoom (2800 kn) pa me zanima sto mi vi preporucate da li je boje uzet aparat sa vise megapixela ili 10x optickim zoomom kao naprimjer modeli od olympusa sa 10x optickim zoomom i oko 4 megapixela
Ne znam, ali manje od 3 soma kuna za aparat od 7,2 MP mi se ne čini baš najkvalitetniji izbor. Samo mi tako djeluje, malo sam skeptičan.
aparat je navodno odličan.
pogledaj malo review-e i user opinions na netu...
evo jedan link za početak: http://www.steves-digicams.com/2004_reviews/p150.html
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma znam te reviewe sam vec prije gledao ali sam mislio da bi mi netko iz prve ruke mogao reći. Sto se tice cijene svugdje je preko 3000 ali u vemilu je ispod 3000.
Samo velim da mi je malo strange da aparat sa tolikom megapikselažom košta toliko malo. U nečemu je vjerojatno caka.
kvaka je u tome što to nije najnoviji model. bez brige, koštao je on i 3500 kn...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks