Izvorno postao htom
AutoCleanUp ti radi (makar na 525) na način da kod paljenja moba briše sav višak poruka koji si mu definirao. Ako ti je mob stalno upaljen stvar, naravno, ne funkcionira. Vjerujem da ni na 550 nije drugačije.
Evo nova nit od jednog pocetnika...
imam problema s AutoCleanUp-om, ili ja ne kuzim kaj bi to trebalo radit, jer meni naime ne radi apslolutno nista, bez obzira na postavke...
help anybody?
V550 vodafone branded bez ikakvih prckanja po softu
Izvorno postao htom
AutoCleanUp ti radi (makar na 525) na način da kod paljenja moba briše sav višak poruka koji si mu definirao. Ako ti je mob stalno upaljen stvar, naravno, ne funkcionira. Vjerujem da ni na 550 nije drugačije.
um caruje dundo maroje!
mislim da nisi u pravu...(mozda ipak grijesim)..ja imam nastelano na 5 poruka (zadrzi 5 poruka na odlaznom spremniku)..i nisma primjetio da ima veze sa paljenjem gasenjem vec u neko vrijeme dana mislim da meni navecer oko ponoci ili tak nest...brise..e da ja sam to ukljucio sa pst-omIzvorno postao Night Hawk
Kolega moguće je da ja griješim, nisam obraćao posebnu pažnju na to već sam jedino primjetio da mi se poruke gomilaju dok je god upaljen a kad sam ga ponekad ponoći gasio ujutro su bile maknute sve poruke viška pa sam samo zbrojio 2 i 2. Ako netko ima pouzdaniju informaciju o tome, dapače!Izvorno postao jdabic1
um caruje dundo maroje!
automatsko čišćenje od npr 1 dan, znači da ono traje od 00:01 od početka tog dana do 23:59 tog istog dana u kojem je neka poruka napisana! stvar radi neovisno o tome da li jemobitel upaljen!Izvorno postao Night Hawk
isto vrijedi i za ostala vremena.
Imaš li info i o tome kako funkcionira čišćenje po broju poruka? Meni je,npr, naštimano da ostavlja 20 poruka pa sam se na to referirao kad sam spominjao paljenje i gašenje moba! Mislim da u ovakvom primjeru ne griješim!?Izvorno postao Inovator
um caruje dundo maroje!
Izvorno postao Night Hawk
gle Night Hawk, postoje dvije mogućnosti čišćenja poruka!
Mnogi to ne znaju;
prvo čišćenje je da odeš u dolazne SMS te odeš na postava, pa imaš aut.čišćenje, pa fore briši SMS stariji od x dana ili zadrži x SMSa.
drugo čišćenje je na način da samo uđeš u SMS te tad odeš u postavke (imaš postavke za svaki pretniac zasebno) te onda imaš aut čišćenje, ali možeš staviti prilagođene i upisaz recimo 1 dan. što omogućuje kontrolu svakog pretinca posebno!
eto, to je sva mudrolija.
Ja imam nastelano na to ostavi 5 poruka..i kao sto sam napomennuo u nkeo doba dana on brise...nekad gasim mob nekad ga soatvim i nisam primjetio razlike..znaci opet najvjerovatnije u 23.59 kak kaze InovatorIzvorno postao Night Hawk
i meni se cini da se u ponoc brisu!
zna li netko sto radi opcija none?
dal to znaci niti jedna poruka nece ostat ili to znaci nikakvo ciscenje nece bit ukljuceno!
je, priznajem lijen sam isprobati sam...tj ujutro se toga sjetiti i pogledati stanje...
al probat cu ponovo nocas, al ak je netko skuzio samo dajte...
100% sigurno radi u ponoć. "none" znači da ništa ne radi - sve ostaje kako je, bez brisanja.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
istina! none ne radi nista!
zamislite, cak sam i ja to uspio isprobat!
:-)
Bookmarks