Koristim mobile phonetools, slike prebcujem, video nisam ni praobao al kad
otju sda da muziku, odnosno kliknem na audio da udjem Error on line 9,
position 20
Wtihespace is not allowed at this location!
U cem je problem znal ko?
Koristim mobile phonetools, slike prebcujem, video nisam ni praobao al kad
otju sda da muziku, odnosno kliknem na audio da udjem Error on line 9,
position 20
Wtihespace is not allowed at this location!
U cem je problem znal ko?
Motorola Rules
Po opisu greške rekao bih da u nazivu filea imaš space (razmaknicu). A to se ne smije
Probaj preimenovat problematični file tako da nema ni razmake a ni (eventualno) naše znakove.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao BlueDevil
razmaci rade na verziji 3.xx, ali naši dijakritički znakovi ne....![]()
Ime fajla ti je krivo napisano.Vjerojatno imas razmak ili neki nedopusteni znak u nazivu. Preimenuj i sve bu radilo.
al gledaj, uoppste ne mogu da udjem u audio sekciju taj mi error izbaci, dakle nema veze sa muzikom, kuzite?
al zato ja i ne ulazim, nego samo copy to mobile, nako kad vidim tri foldera..
i on mi upet ubaci u muziku..
uh.
dakle nije problem u fajlovima
Motorola Rules
Imao sam taj problem sa svojim i frendovim mobom. Koliko sam skuzio tebi javlja tu gresku u MPT. Rjesenje: Uzmi mobitel u ruke i odi u folder Zvukovi (ak imas HR) i preimenuj sve melodije u nesto bez nasih znakova i razmaka.Izvorno postao pepeljara
ja ti prporučujem da probaš flexati mob...tj. staviti novi software...možda ti je ovaj u ratu s Bluetoothom...možda kažem...Razmisli o toj opciji...
Izvorno postao BlueNeon
nije rješenje svega flexanje mobitela...
šta si sve radio po mobitelu? mma? jel imaš šta uopće u audio folderu? budi malo detaljniji...
probaj reinstalirat MPT
meni je pomogao jedino flex. MPT nisam ni dirnuo, dakle nije do njega. U biti, jos nisam pokusao sa vracanjem original seemova.
Izvorno postao Inovator
ma reionstalirao sam, al mi javlja opet taj problem koji prije nisam radio.. hm.. znas.. ubacivao sam muziku, i odjednom mi upadne taj mpt, tako da kad sam ga startao, ne mogu da udjem u folder audio, javlja mi taj error sto sam ga gore naveo.. a u ostale mogu.. hm, probat cu da obrisem svu muziku iz audio sto sam dosad ubacivao, pa ce mozda hjet..
uglavnom otje da ubaci, kad vidim sa desne strane tri voldera Audio, Picture, Video samo prebacim muziku i imam.. a flex ne bi radio, ne da mi se.. oept sve ispocetka![]()
Motorola Rules
Izvorno postao pepeljara
probaj s P2K, možeš s njime obaviti posao, brže i jednostavnije
Bookmarks