Opa Tegra 4,ovo je ozbiljan stroj.šreta što ovako nešto neće nikad kod nas...
Po tehničkim detaljima mob je mrcina, a mnogo jeftniji od brand modela. Jedino pitanje je dali će biti dostupan za ostala tržišta.
link: http://www.imgspirit.com/xiaomi-mi3-first-impressions/
Opa Tegra 4,ovo je ozbiljan stroj.šreta što ovako nešto neće nikad kod nas...
možda budetko zna
![]()
Sad smo u EU, imate mogucnost webshopova. A zanimljivo da na gsmareni i dalje stoji da je chipset Snapdragon 800.
prema pisanju biti će dvije verzije Nvidia Tegra 4 ili Qualcomm Snapdragon 800
Vidim da ima dvije verzije sa Tegrom i Snapdragonom.da li neka od tih verzija podrzava i evropske 3g mreze?
ovaj s Snapdragonom bude podržaval naše mreže a prodaja kreće polovicom prosinca,vani naravno
Mi6 Black
Ok,to me zanimalo.raspravljam se s jednim prijateljem koji tvrdi da nijedan nece radit na nasim 3g mrezama,a u ovoj se temi vec raspravljalo o tome pa sam htio provjerit jer je on zainteresiran za taj mob.
ima li mozda preporuka gdje bi ga se moglo jeftinije nabavit?
Na sluzbenoj stranici je 489$ 16 GB...
teško da bude jeftiniji
iskoristiće priliku da se nagrebu love
u kini je jedna cijena,van kine dosta viša
Mi6 Black
Ja koristim Xiaomi Mi2S i normalno mi radi na 3g tako da ne vidim razloga zašto ne bi radio Mi3
Mogu ti reći da je super telefon, sad da li je bez mane ne znam ali mu ja još nisam našao doslovno sve radi savršeno, sama izrada je kvalitetna, imaš onaj osjećaj da držiš nešto kvalitetno napravljen u ruci, koristio sam s3,Note2, lumia 920 ali mi je ovaj mob daleko najbolje sjeo. To je moje mišljenje mada sam i sam bio skeptičan prema kinezima mogu sa sigurnošću reći da mi je ovo kupnja na koju nisam požalio. Da ne pišem o spec. imaš ih dosta na internetu. Ako te još nešto zanima pitaj.
Pa eto zanima me kakva je kamera,baterija,ostvarivanje garancije i da li se rootanjem gubi garancija?
mogao bih napisati neku mini recenziji ili sl.![]()
Evo nešto malo budem napisao,kao prvo na mobitelu mi se dopada što veličina ekrana nije prevelika tj.ona je 4.3.i u potpunosti mi odgovara.Ekran je dosta dobar,boje su prirodnije nego na amoled ekranima,kamera je mislim u rangu s3 i nota2,ili možda čak i bolja(stavim poslije par slika),što se tiče baterije bez problema izdrži jedan dan inače ovih dana sam dosta prčkao po njemu i izdržala je cijeli dan tako da sa umjerenim korištenjem dan i pol sigurno.Što se tiče prostora imam od 16gb i slobodno za korišenje je oko 10gb.Software na ovom mobitelu je neka druga priča,na njemu doslovno sve leti,neke usporedbe je nepotrebno raditi jer na ovom telefonu doslovno sve otvara kako treba,još nisam primjetio nikakav lag i štekanje...,što se tiče roota nisam ništa dirao na njemu je orginanl software tako da nemam volje ni vremena a ni potrebe da uopće šta diram je sve radi kako treba,što se tiče garancije postoji godinu dana,ali u slučaju kvara ga treba slati u Kinu tako ko da je i nema.
![]()
Ovaj Antutu score stvarno ne treba komentirat
Kakvi su to bolesnici zaposleni u Xiaomiju....
bas je dobro ovako saznat iz prve ruke od nekoga ko posjeduje ovo cudo,samo da nije ovog naseg vrazjeg PDV-a mogao bi se lako zagrijat
Ovako bi MI3 ispao preko 4000kn pa nekako sumnjam da ce i onaj moj prijatelj uletit u taj deal....
mozes li malo pojasniti kako tvoj mob radi na 900 mhz.
http://en.miui.com/thread-7648-4-1.html
pa gsm areni Xiaomi MI-2s/2 imaju 3g na 850 / 1900 / 2100
a Xiaomi MI-2A 900 / 1900 / 2100
Mi6 Black
ak si u zg onda nemaš problema s 3g jer je na 2100
mi uokolo imam frke jer je na 900 a mob podržava 850
Mi6 Black
Zadnja inačica Snapdragona 800, 8274AB Quad Core, 2.3 GHz, Full Hd rezolucija, 13,0 Mp kamera, ... prodaja počinje u Europi u lipnju, u SAD-u se već može nabaviti. Ne reklamira se jer je nemoguće isporučiti toliko smartphona koliko ih se traži, a cijena za jaču inačicu od 64GB je $549,99. Stručnjaci ga trenutačno smatraju najboljim smartphonom s android sustavom na svijetu.
jedino galaxy note 3 i misliz z1 imaju veći antutu score ?
ne znam zašto je to bitno.Mi3 ih šiša u fluidnosti bez po muke...
stigao Mi3 pa ako ima kakvih pitanja tu sam.tek je nekoliko sati kod mene pa nisam još stigao sve isprobati,ali prvi dojmovi su zasad jako dobri....
Prvo me zanima od kud si ga narucio?
Vjerujem da ce biti i neka recenzia![]()
Bookmarks