Tema za novi iPhone 4. Review, sve vezano za firmware verzije, jailbreak uredaja, update softwarea, software verzije i sve ostalo
Tema za novi iPhone 4. Review, sve vezano za firmware verzije, jailbreak uredaja, update softwarea, software verzije i sve ostalo
iPhone 5s 16 GB
Evo vidio danas 16Gb i 32gb verziju u Amsterdamu..cijene....999 i 1199 eura....
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Kada će napokon kod nas stići u prodaju? Jedva čekam iako ću ga uzimati u 12.mjesecu najvjerojatnije.
24.09. bi trebao doci
iPhone 5s 16 GB
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
http://usporedi.hr/testovi/apple-iphone-4-detaljan-test
evo vam i review
Cuj, uzmes najskuplju tarifu na 24 mjeseca i prijenos broja i da vis kak ce cijena past![]()
One day, sky went blue...
Ali, kad ga kupis, jeftiniji jeko da je njih briga kolko ces odplatit na kraju, daju ti ga za kunu a na kraju im das tolke pare da si mogo kupit dva ista uređaja...
![]()
Pa to ti i govorimtrenutna sreca, poslije se ti grizi sta ga uzimo
![]()
ej ljudi, saznanja sam da se taj iphone 4, bar u usa, morao nekako "aktivirati" kod paljenja, i da je to bilo moguce samo sa brojem na koji ti je ugovor bio regan kod AT&T-a
daklem, nemam blage veze jel to do AT&Ta ili Applea ili oboje, a posto neću na svoj ugovor uzimat mob zanima me je li itko ima ideje oce li se ovo i kod nas radit? Hipotetska situacija -> vlasnik ugovora produzuje ugovor, mob mu ide na normalan sim; ako uberem na vlasnikov ugovor iphone, nadam se da necu morat prolazit kroz torturu mijenjanja vlasnikovog sima na micro sim pa onda aktivacije pa onda opet mijenjanje micro sima na normalan, pa tek onda mijenjanje mojeg sima za micro da mogu koristit uredjaj kako spada. Cisto da si ustedim zivaca i vremena i da odjednom onda to sve obavim ako je moguce.
nemam blage veze jel se ovo uopce radi vise i u americi, ali se sjecam jednog reviewa u kojem je neki lik uzeo mob na ugovor od zene i onda je imao cijeli dan problema s tom nekakvom "aktivacijom" koja mu nikako nije htjela proc da bi na kraju skuzio da mora na ugovorni broj aktivacija proc da bi se uredjaj mogao upalit pa tek onda dalje.
jeli bio tko u tmobajlu, je zna netko cijene?
What else you gonna do on a saturday?
Brijem da će bit i na netu paralelno s tim kad oni budu znali. Inače bi ih svi zvali, a to ne vjerujem da žele... A na netu, zasad, ništa...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
treba aktivirati samo s at&t karticom, i to prilikom prvog paljena. kod nas će se vjerojatno trebati staviti tmobile kartica tak da nema panike.
evo neke nesluzbene cijene:
iphone 4 16gb
* tarifa i75 3.498kn
* tarifa i150 2.898kn
* tarifa i300 1.298kn
* tarifa i500 198kn
* cijena samog uredjaja je: 7.398kn
iphone 4 32gb
* tarifa i75 4.198kn
* tarifa i150 3.598kn
* tarifa i300 2.098kn
* tarifa i500 898kn
* cijena samog uredjaja je: 8.198kn
iPhone 5s 16 GB
Pa onako, solidne cjene. U tarifi naravno, cjena samog telefona je užas.
btw evo cijenika. T-Mobile
Zadnji uredio pbreaker : 24-09-2010 u 00:47
★★★★★
eto moj domeka..mogu li ja naruciti onaj bumper ili sta vec?kao do 30 se moze..ili?
mozes do 30.09.
ajd neki opsezan review tu stavi, slike... (makar vec ima svagdje po netu, pa nek imamo i mi)
iPhone 5s 16 GB
Sredina listopada mogu produžit ugovor
Bit će i300 za mene, prva 4 mjeseca, a onda na i150 prebacim, i to je to. Taman skupim 1300 živina do tad, a valjda će i navala splasnut malo![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Tako je bluedevil..
i ja imam istu shemu, na i300 nije skup pa nakon 3 mj.se prebacim na i150..
već sam tako radio i prije..
samo ne znam jel gužva u t centrima i jel ga ima dovoljno..iako sam se ja predbilježio još prije mjesec dana..
rekli me nazvat ali ništa od tog čini mi se..
Bookmarks