Onome tko ima Carnet i nije loše.
mala Žestoka tarifa 64 (49+5+10) kn/mj
200 minuta prema svim mrežama u Hr, bez naknade za uspostavu poziva
200 SMS poruka prema svim mrežama u Hr
250 MB za surfanje
Svi CARNet korisnici (koji imaju važeće korisničko ime i lozinku za pristup CARNet mreži) unutar Male Žestoke tarife imati će dodatnih 1500 besplatnih MB bez ikakve dodatne nadoplate.
Obračunske jedinice: 60 sekundi i 10 kB.
dostupna za aktivaciju od 22.09.2014. do 31.12.2014.,
komentar:
previše para, za malo usluga. pogotovo je (pre)malo interneta
Onome tko ima Carnet i nije loše.
Dodatni GB za Carnet korisnike su ovdje OK, a tko malo priča, 200min je vrh!
Iako, Brutalna je nepobijeđena ovdje. Ne znam tko bi davao ovoliku lovu, a za 49kn može imati puno više, bar razgovora i SMS, pa ako i nisi neki pričalica![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
i onda se pitam koja budala bi uzela pretplatu kad na bonove u zicer tarifi za pazi cak 29kn dobijes 250min,500poruka i 1gb
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Zaista ne kužim ovu spiku s pretplatama! Jedna stvar bi bila da su jeftiniji. Ne bih reč rekel.
Jedino, ako ciljaju na one koji se ne žele opterećivati koliko im je stanje računa, jesu li uplatili bon da se neka tarifa produlji automatski, inače ponavljam, ne vidim razlog uzimanja postpaida.
U Mobisu!
Ovo bi bolje odgovaralo za 1.april . Kakvo je ovo shranje? Konkurenciju nećemo niti spominjati, jer već kod sebe imaju bolje tarife s više minuta/sms/mb za dobiti.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
bolja je zicer tarifa za manje love![]()
Ne mogu ne primjetiti da je kod svih operatera pretplata postala punu nepovoljnija opcija od bonova.
ovi ili su pijani ili sljepi da izbace ovakvu tarifu ajd za 20 kuna a ne za 49kn zbilja umjesto da idu prema korisnicima ovi tucu suprotno....kakvi specijalci!!!
Ma ovako se možemo smijati, ali zbilja postanu dosadni kada zovu na mobitel. Znate, imate ovo, ono... i to sve za SAMO 49 kuna plus nameti (ali ovo zadnje jako brzo izgovore i potiše)...
U Mobisu!
Ma da, ali i ovdje je obračunska jedinica 1 minuta, iako je postpaid.
U Mobisu!
Vratili su se 10 godina unazad kad se, također, pretplatu nije isplatilo uzimati.
Nije ovo za mene ...
S obzirom na nulti namet od 15kn, jasno je zasto je tako. Jedino za skuplje varijante
Bookmarks