Revolucija sada i za bonove!
Pozivi za jednu lipu po sekundi, bez naknade za uspostavu poziva - u tarifi Revolucija plaćaš samo onoliko sekundi koliko razgovaraš! Aktiviraj tarifu Revolucija u promotivnom razdoblju od 26.6.2012. do 31.8.2012.
Novu tarifu Revolucija mogu aktivirati svi korisnici bonova (osim korisnika na tarifama Međunarodna tarifa, Pričalica, Mobilni internet), i to slanjem SMS poruke sadržaja REVOLUCIJA na 888. Promjena tarife na tarifu Revolucija je besplatna (naplaćuje se samo cijena SMS poruke). Za nove korisnike Revolucija će biti početna tarifa.
Uz tarifu Revolucija moguće je aktivirati podatkovne pakete na bonove – 100, 250 i 500 te sve ostale usluge za korisnike na bonove.
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...evolucija/t24/
Po meni totalna glupost, 60lipa/min ja ne znam sto je tu isplativo i sto je toliko revolucionarno, osim sto je obracunska jedinica 1sec i sto nema naknade za uspostavu poziva. A ni poruke nisu jeftine, u drugim tarifama imas po 1000poruka za 50kn u paketu. I na kraju po meni najvaznije internet promet koji je preskup, a ni paketi nisu bas jeftini 45kn za 500MB... Po meni totalni promasaj.
Zadnji uredio moba2007 : 26-06-2012 u 13:07
Bome mi izgleda fino, potrošim koliko potrošim a i poruke su dosta jeftine...
Još da daju nešto mb bilo bi savršeno.
Nekako nisam odusevljen...Mudro su prikazali to 1lp/s, a kada malo preracunas ponudu konkurencije vidis da to nije nikakva revolucionarna ponuda.
Pa ovo je skupo: 0,60 kn po minuti ?!
Svi ce prije ili kasnije ukinuti naknadubza uspostavu poziva. Uglavnom, ovo je tarifa koju treba dobrano restruktuirati kako bi taj naziv koji nosi bio prikladan![]()
Moj stav je da je ovo totalni promašaj, to sam baš i raspravljao sa agentima na twitteru... Svaka im čast što uvode novotarije, ali ovo je blam. mislim da 99% ljudi potroši barem 10kn mjesečno, to je ovdje ako m brojke na varaju 16,66min, u bonbonu je to 40min. Case closed, idemo dalje.. piši kući propalo!![]()
Kao osnovna tarifa nije im loše to-sekunda obr. jedinica,a zgodno je rečeno 1 lipa. Na bonbonu je 1min 70lipa, obr. jedinica minuta. Treba uspoređivati osnovnu tarifu s osnovnom tarifom...
Imaju dobru osnovnu tarifu na kojoj mogu dalje nadograđivati. Sama po sebi je skupa-kao i bonbon bez opcija, paketa..
I ova će tarifa naći svoje korisnike. One kojima razgovori traju 10-15 sekundi i nemaju potrebe za hrpom minuta mjesečno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
mozes u 60 sek.obaviti 20 poziva po 3 sek
npr.Nazovi me nemam kuna ili Doma sam možeš doći i sl.
Zar se nismo već navikli na "revolucije", "savršenstvo", "neograničeno", "jeftino", "samo 1kn", "flat",...istina obično stave *zvjezdicu koja je znak za sarkazam! Tako da Revolucija* zapravo ne znači ono što kaže riječnik nego dolje nađeš zvjedicu i sitnim slovima piše što je to "revolucionarno", "savršeno" ili koji je limit u "neograničenosti"...
Tako sam i ja otkrio lijek* za svaku bolest....
*moguće da kod nekih ljudi ipak neće djelovati![]()
O nazivima pojedinih tarifa bespredmetno je uopće raspravljati. Osobno bi zabranio bilo kakav bombastičan naziv.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
to je super tarifa za one koji kratko pričaju. Nema uspostave poziva i ako gledaš na prvi poziv uspoređujiući s drugim mrežama 60-0,25 kn uspostava minuta te dođe 0,35 lipa. Nije promašaj jer će i ta tarifa naći svoje korisnike, bitno je da se nešto događa. Uspostava je ono što ubija pogotvo mene na tomatu.
Loše, loše...
Koriste pozitivan odjek postpaid Revolucije, koja s pravom nosi to ime.
Prljava taktika i varanje korisnika.
Evo naprimjer meni će ovo pasati. Zašto? Zato jer većina poziva mi je ispod minute, zovem ako mi nešto hitno zatreba, a ponekad pošaljem i koji sms. Tu nadoplatim 100kn i miran sam dok ne potrošim. Ne moram se zezati s mjesecnim paketima, njihovom aktivacijom, pa onda gledati kad ce mi isteci a kad ne...
A onda najbolje se uzmi revoluciju pretplatu, platiš 160 i miran si. Ili možda vip 669kn tarifu i miran si...Za to što tu nadoplatiš 100 kn na bonbonu možeš dobiti za 20kn (nadoplatiš 80kn bon i dobiješ 160 min prema svim mrežama za 15 kn i 120 sms za 5kn). A ako ti je puno nadoplatiti 80kn (100 očito nije problem) onda nadoplatiš 40kn svaki mjesec i paket te košta 30kn. Eventualno za 10kn 120 poruka aktiviraš...a aktivacija se onda dalje radi svaki mjesec automatski. Samo uplaćuješ bonove...ili ako ti je i to zezanje uplatiš 160kn godišnje.
Tako da to što će tebi pasati dati 5-10 puta više novca za jednu te istu stvar dokazuje upravo jedno: i ova tarifa će imati svoje korisnike! Inače, za svojih 100kn ćeš dobiti 166minuta razgovora...ili nešto manje razgovora ako pošalješ koju poruku.
Inače, ako nećeš mobitel koristiti uopće onda ti je sasvim svejedno na kojoj si tarifi i mreži - jer ćeš jednako trošiti...(a i tu opet se bonbon najviše isplati jer platiš 160kn godišnje da ti broj bude živ)
Zadnji uredio mlesic : 27-06-2012 u 13:46
Da su uz sekundu za lipu stavili 1gb prometa i 500 poruka e to bi bila revolucija ovako ništa!!!![]()
da i da ne moraš nadoplatit bon i da još dobiš ibera 50% svaki mjesec ... nemojte pretjerivat i biti smješni, s vremenom će dolazi još povoljnije tarife i ova revolucija na bonove uopće nije loša minuta te košta 60 lipa bez ikakvih uspostava, ne uvjetuje bon nego s bilo kojim iznosom imaš istu cijenu. Moja 2 ukućana su već aktivirala tu tarifu, za one tko malo priča ili nema duge razgovore, idealna tarifa.
Bookmarks