Ja imam isto taj flex i flash i nisam imao problema sa punjenjem,cak mi baterija dulje traje nego sa starim sw.Jesi probao ponovno stavit flex i flash?
Evo ovako. Kad-kad mobitel napiše nemogu puniti. Uvjeren sam da to ima veze sa flash-om ili flex-om. jer na flexu giv... mi se to nije događalo, al je on guto bateriju. A i čuo sam da se to negdje pričalo po forumu al mi se neda listat... pa onak eto.. pliz odg.
trenutno je mob pogonjen: 4FR i flex SE6452AXXP10F9
koji flash/flex da stavim.
Ja imam isto taj flex i flash i nisam imao problema sa punjenjem,cak mi baterija dulje traje nego sa starim sw.Jesi probao ponovno stavit flex i flash?
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad ti napiše NE MOGU PUNITI to znači da ti nije kabel doro spojen (samo jedan kontakt) ili da nisi dobro uštekao u utičnicu (znači da se klima ipsravljač)......znam iz vlastitog iskustva, kada mi napiše tu poruku samo malo naguraj kabel u mobach i mora početi...to ti garant nije do flasha,a što se tiče flexa isto ne vjerujem...
Meni se to par puta desavalo. Cackalicom ocisti kontakte na telefonu i ispravljacu.
Apsolutno...nema to veze sa softom. Ja sam gurao 10F9 sto godina, i mrak je. Isto tako i 4FR... Nisam, iskrreno, nikad čuo za neki problem sa punjenjem, osim ako je kabel bio loše prikopčan.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Na znam ja da on na kraju puni, al nebi to baš volio objašnjavati kupcu moje motorole pa će mi spustiti cijenu za x kuna.žika.
Uglavnom ta je motorola preživjela sve i svašta, i pravo je čudo da još radi. Bila je padala n puta, stara je godinu dana, pukli cu joj neki nutarnji djelovi maske, izlizana je, po njoj se prolila voda (dok je bila rastrančirana), u njoj je neodgovarajući zvučnik i to...
jedva nagovorim lika da je kupi, i sad da mu još kažem da mal treba čačkat po kontaktu. Bed.
Al meni ozbiljno kad je bio giv, punila je suuuuper bez ikakvih s***a al eto.
Dobro. Hvala što ste pomogli.
Bookmarks