U ovoj temi pišite sva pitanja i nejasnoće u vezi Phoenix Service Software - instalacije i korištenja
Link na temu: Phoenix Service Software - instalacija i korištenje
U ovoj temi pišite sva pitanja i nejasnoće u vezi Phoenix Service Software - instalacije i korištenja
Link na temu: Phoenix Service Software - instalacija i korištenje
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pratio sam upute i sve napravio kako pise! Zanima me sada, da li kad spojim mob na kabel mogu jednostavno samo connect i malo tweakati i da li cu time izgubiti garanciju?
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Spojio sam Nokiu sa Phoenix-om i uspostavio usb vezu. Ispisao mi je nakon scan for product rm-78 i Operating mode je na Normal. Nakon Product profile mi ispise gresku i nakon klika na Info data from the provider napise mi "Please that the product is connected properly and the connection is established". Kad prebacim na Operating mode Local ugasi mi mob a kad je na test isto ga ugasi! Prebacim na Normal i on ga upali i trazi normalno pin kao kod rucnog ukljucivanja! Kako da dobijem neki product profile da vidim sta se moze? za sada nista nisam podesavao ni pomicao!
meni treba EURO.exe firmware tj flash file za rm-78 tj 6280. jer na ovom koji ja imam mi phoenix ne odabere automatski ona polja za ppm jezik itd...
|\/|0T0r0La
Nemam vibre! Spojio mob i scan for product i otisao na dio koji pise testing, pa vibra control i iskocio mi je prozor u kojem je nemoguce mijenjati forward/backward a vibra je stajala na enable i jacina je bila 9,2 %. Nista nisam dirao read ili write po telefonu i sad nemam vibre. Kad sam opet spojio pise mi sve isto samo je vibra state na disable. Probao sam prebacit na enable i kliknuti write ali se nista nije dogodilo!
Jos nesto, T-Maca je ovako zborio"da biste štimali postavke, morate imati instaliran odgovarajući datapack". Gdje da skinem taj data pack?
Zadnji uredio Sator : 22-08-2007 u 01:36
Rijeseno vracanjem na tvornicke postavke!
op.a. Koja rasprava!?! Vise monolog!
DataPack iliti Firmware + fileovi koji idu u sistem + tweaking postavke i slično se može naći na forum.gsmhosting.com. Malo potražiti po "Nokia BB5" podforumu. To je sve što ću reći.
@ Sator: Postavke se mogu vratiti na tvorničke, ali moraš malo pripaziti kod spremanja...Inače nema problema.
Riješenje drugog problema, rekao sam da morate imati odgovarajući datapack. Dakle ako imate verziju 6.10 softvera na mobu, morate imati i 6.10 datapack ili veći instaliran u Phoenixu. Isto tako rekao sam da Phoenix 2007 ima problema sa tweakanjem, pa ako imate stariju verziju Phoenixa nju instalirajte (crackovi su isti)...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Imam Phoenix 2006 i 6.43v softa! Pronađem malo po forumu dalje data packove!
Nasao sam 6.43 verziju i instalirao je! Sad slijedi dummy FAQ! Sta dalje?
Zadnji uredio Sator : 23-08-2007 u 15:49
Netko je pitao što donosi 6.43...
Pa eto meni je dovoljno što opet svira MP3-ice u pozadini dok su pokrenute Java aplikacije. HeheI riješen bug sa izlistavanjem Java aplikacija...Najbolji soft dosad
![]()
Vidim da nema podrska za 7390 no moze li se phoenix ipak nekako staviti ? Neki tweak ili slicno...? Mobitel inace ima miniUSB ne CA-53/DKU-2, pocitala sam da bez tog kabela nece..
jel mi moze netko dat download link da skinem taj program? trudio sam se, al stvarno ne mogu... hvala
a koja mi verzija treba za Nokiju 6280?
joj, ubit cu se...nevjerovatno, ali pregooglao sam sve zivo...i ne mogu naci nista lijepo da skinem...molim vas linkove i da mi ponovno kazete sto sve točno trebam za nokiju 6280....hvala puno
Zadnji uredio gitarist7 : 27-12-2007 u 11:59
je li mi mozenetko dati potrebne linkove za Phoenix i njegov crack i sve ostalo sto mi je potrebno za flashati 6230i nokiju.unaprijed hvala
e da...trazio samsvugdjeali jedinilinkovikojesam nasao su na megaupload kojimi neskida i demonoid(torrenti) koji je odavno ugasen
Zadnji uredio Red Dwarf : 14-03-2008 u 14:17
dal ise phoenixom moze pojacati zvuk na 5310 xpress music ?
For the hoven lands...
Ne znam, postoji mogućnost.
Što se tiče linkova regajte se na gsmhosting forum, tamo bi negdje trebali biti normalni download linkovi, a flash file za 6280 možete naći na www.blue-nokia.com
sve instaliram al nikak mi neće registrirati 2610 da je priključen, nemogu otkriti zašto
2610 ti nije podržan...
mislim vidim da je tema već stara al jel bi se nekom dalo upload-at na rapid taj program da si mogu skinut....hvala
Imam pitanje: da li se može raditi u Phoenix Service Software 2008? Za Nokiu 6280? Jel ima ko kakvog iskustva?
U pravilu phoenix je namjenjen za sve nokie ,ako ideš experimentirati s PSS-om jedno upozorenje: S Phoenix-om ćeš ubiti mobitel i jedini način da ga oživiš je servis.
je li tko uspio s tim flashat nokiu n 73......da se ne trudim bzvz
Bookmarks