Decki jedno pitanje koje verzije tom tom-a rade na N6630 i koja je najbolja.
Ja trenutno imam v. 5.202(443) imali kakva nova i molio bih link.Hvala!!!!!!![]()
Decki jedno pitanje koje verzije tom tom-a rade na N6630 i koja je najbolja.
Ja trenutno imam v. 5.202(443) imali kakva nova i molio bih link.Hvala!!!!!!![]()
mislim da je to zadnja, ja imam istu verziju i radi bez problemaIzvorno postao pipo1978
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
nove su ti karte
v608 eastern europe te zanima mislim, posto je tamo hrvatska
imas dobru verziju programa, i ja imam tu i to je zadnja za nasu verziju symbiana
i daj reci kako si zadovoljan tomtom-om?
ja osobno sam prezadovoljan
Imam tu verziju tomtoma i te karte, radi fantastično na N70!Izvorno postao jed2i
Decki hvala na odgovorima sa tomtom-om sam zadovoljan radi super ali fali puno ulica naprimjer ja sam u Puli i fali puno puno ulica. Nisam ga isprobao u drugim gradovima jer sam ga tek nedavno instalirao. I ako moze jos link od nove karte za istocnu evropu da ga sada ne trazim jer nemam puno vremena.
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala jos jednom
Zadnji uredio pipo1978 : 05-12-2006 u 20:26
Mapa istočne Europe je dosta štura, pa nije ni čudo da ti fali dosta ulica. Dovoljno je reći da je mapa Francuske teška 203MB, a mapa cijele istočne Europe 191MB.Izvorno postao pipo1978
Testis unnus, testis nullus!
Ok to sve pase. Gledao sam danas na dosis-u da nadem novu kartu v806 ali nisam nista nasao. Mozes li mi ikako pomoci oko te karte.![]()
danas navecher chu si instalirati TOMTOM (samo chekam da mi dodje kartica od 1gb), pa me zanimaju neke stvari:
- da li se to placha (da li se koristi GPS pa on skida neku lovu, ili skinesh kartu koju trebash i samo "navigirash" po njoj)
- gdje mogu nach kartu Zagreba (a treba mi i karta Pariza poshto tam idem za novu)
- koliko memorije bi to sve ukupno zauzelo
- da li je program User Friendly(poshto ne volim programe koje prvo morash nauchiti da bi ih normalno koristio)
THNX za svaki odgovor
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
zauzme 200mb
ne placa se
program je lagan za koristenje
mapa zagreba je ukomponirana u mapu istocne europe, probaj nac mapu francuske, sumnjam da ima samo pariz
to ti je to
hvala majstore, javim kako radi chim skinem sve te megabajteIzvorno postao jed2i
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
samo da kazem da program vrijedi svakog megabajta
izbjegao sam dosta guzvi s njim, i zahvaljujuc njemu se nismo izgubili na putu do dubrovnika jer je bila blokada ceste pa smo morali "kozjim putevima"
sve u svemu jos jedan u nizu korisnih programa za symbian
Decki trebam novu kartu v608 eastern europe pomoc molim![]()
Sve štima i može se skinuti ali su karte za Pulu malo šture...
"ništa nije dovoljno dobro da nebi bilo još bolje"
Bookmarks