sad glupo pitanje,a cemu to sluzi?![]()
U zadnjih 3 dana me valjda 20 ljudi pitalo kako se aktivira Cell Info Broadcast, pa rekoh da napišem ovdje ako još nekome treba.
Messages --> menu --> Info Srvc Setup
odabrati ActiveChannels i postaviti ga na 50
EDIT: NAravno, zaboravih da treba i service postaviti na ON![]()
Zadnji uredio BlueDevil : 08-09-2005 u 14:19
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
sad glupo pitanje,a cemu to sluzi?![]()
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To ti ispisuje ime ćelije na kojoj si trenutno. Na velikom displayu, umjesto datuma.
aha!!!!ona shema u kojem si dijelu grada,tak nest.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eeee, to, to...![]()
I naravno siše bateriju...![]()
MA da, ali ne tak jako... Ono, meni ne treba, ali kad ekipa pita...
ma to je totalno nepotrebljivo na motoroli jer je jako debilno napravljeno...svaka promijena odasiljaca se dobiva u obliku sms kasicnog a ne flash poruke kao sto je to na npr siemensu ili nokiji tako da je to neupotrebivoIzvorno postao BlueDevil
Jel to isto i za Siemense i da li radi na t-comu?
Za siemense nije isti postupak, samo motorola. a na t-comu radi
mislis t-mobileIzvorno postao GoGs
cell info? na t-mobile? radi?
i na siemensu je kod 050, samo nađi tu opciju u porukama. cell info ne radi na t-mobileu, za sada radi samo na vip-u u hr
poruke -> CB usluge pa pod nove teme kao sto dark kaze 050 a ime teme ti nije potrebno..Izvorno postao Dark
i mene nervira to sto je fazon da stalno dolazi sms poruka ...... hm, da nije neko skoto nacin da sredi to?![]()
![]()
![]()
na simpi ne radi ljudi moji.
Ma kakva poruka dolazi? Meni ništa ne dolazi, nikakva poruka! Evo baš sad sam (opet) probao, i vrti mi se "OTV dom" pa "FER Zagreb" pa "Runjaninova" (ovisno na koji kraj prostorije odem) ali nikakav SMS mi ne stiže. Samo na displayu mijenja.
cek na v525 ili na v3 ja sam to prije jedanput probao na v550 i dolazilo je kao sms...Izvorno postao BlueDevil
meni dok sam imo v300 je pisalo umjesto datuma.
nikada mi nije dolazila nikakva poruka.
Resistance is futile. You will be assimilated!
Ma ni ne dolazi poruka! Piše umjesto datuma i to je provjereno i na mojoj v300!
A otkud ta ideja o poruci? Ja sam na v3 i na v525@v600 probao, i radilo je bez poruke![]()
evo ja sam sada probao..dolazi kao sms kaze 1 nova poruka info usluga..i moras pritisnut citaj da bi vidio da unutar bise HR ViP ili BJELOVAR ili sta god..Izvorno postao BlueDevil
soft je original 4er_v a flex 51e7..
Hmmmmmožda je do softa onda? Evo osim meni i drugima radi "kako treba" odnosno bez slanja SMSova...
Istina, lijepo je znatiIzvorno postao BlueDevil
![]()
v550 ..... dolazi kao sms .... ne saljem ja nikakvu poruku ... oni meni posalju
Na V620 isto dolazi SMS poruka o stanici, ali ako istovremeno upišem kanal 50 u opciju >Brzi pregled i isključim >Spremiti brzi pregled, onda se poruka ispisuje na ekranu ispod HR VIP.![]()
Bookmarks