Pozz. dakle skinia sam navigaciju navigon na komp. i neznam kako da stavim na iphone, imam jb i cydiu skinuo hackulo i appsync ali neznam kako da uradim sve to. Pa MOLIM ako netko zna da mi pomogne !!!!!![]()
Pozz. dakle skinia sam navigaciju navigon na komp. i neznam kako da stavim na iphone, imam jb i cydiu skinuo hackulo i appsync ali neznam kako da uradim sve to. Pa MOLIM ako netko zna da mi pomogne !!!!!![]()
skini itunes i instaliraj ga onda stosni na navigaciju, tribala bi ti bit .ipa file i onda ce ti se uatomatski otvorit u itunesu i onda uštekaj iphone u pc i onda stisni u itunesu na iphone i u jednome tabu imas applications kad to stisnes pribaci na ekran navigaciju i stisni desno doli u kutu apply
Da ipa fajl je ali ima 19 dijelova. Dali to triba spojit u jedno?
extractiraj samo prvi
Piše not valit kad ga hoću otvorit u i tunesu
skini winscp sa ovoga linka i skini installation package http://winscp.net/eng/download.php, nakon sta instaliras otvori winscp u hostname upisi ip od wifi kojega mozes vidit u settings network i plava strelica put desno i upisi ga u host, u username stavi root a password alpine, TRIBAJU TI PC I IPHONE BIT NA ISTI WIFI SPOJENI i onda se connectiraj i ajde nadi ovo Media/Library/Cydia/AutoInstall sko nemas autoinstall napravi ga, i tu ubaci ipa kad ti se pribaci skini ga sa usb i resetiraj telefon
bok svima
ja imam sljedeci problem.imam appsync i sve sam napravio sto treba.kad ubacim neku aplikaciju na itunes koju sam skinuo prek appstore-a i stisnem apply on mi hoce izbrisati sve aplikacije koje sam stavio preko installousa?
u cem je problem
edit: sređeno
Zadnji uredio mislavto : 29-06-2010 u 10:12
Bookmarks