Pa jel ti uopće koristiš taj mob,meni jedva da izdrži dan i pol![]()
Moze li mi netko reci da li baterija od 1000mAh traje dulje od originalne.Netko kaze da traje a netko da ne!!!!!!!!!!!!Jer mi ova traje oko 3 dana.
Pa jel ti uopće koristiš taj mob,meni jedva da izdrži dan i pol![]()
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
da, s prčkanjem preko kabla dan i po traje...a teško da bi mi i bez trajala 3 dana
U principu to mene i ne čudi (mislim 2 displaya,poly itd.itd) prošla su vremena ercsona t20 i baterije od tjedan dana.
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
Ako ima više mAh, onda dulje traje. To sigurno stoji. A sad, koliko dulje, to ovisi o tome koliko ima originalna. Nij baš da ona od 1000 traje duplo nego ona od 500, ali tu negdje je. Traje malo manje nego duplo.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
I da li ce netko dati odgovor da li vrijedi baterija od 1000mAh ili ne.Da li traje duze????????????Sad sam vidio odgovor od BlueDevila.
EDIT:
A da li se moze ubrzati da kad se pisu poruke,kada su slova na istoj tipki,da on brze prebaci na sljedece slovo???????????
Zadnji uredio BlueDevil : 23-11-2004 u 20:20
Naravno, stisni jednom samo onu tipku udesno. Ako stisnea dvaput, onda radis razmak
Perisa, nemoj ovako nizat po 2-3-4 u redu, nego ako treba nekaj dodat editiraj zadnju poruku pa dodaj šta si trebao.
EDIT:
Brainbug, pretekao si me![]()
Zadnji uredio BlueDevil : 23-11-2004 u 20:23
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
o.k.Nisam koristio forume do sad.
Bookmarks