3.1 se neda jeilbreak-ati barem zasada.
hm.....preuzet ovih dana od t-com....nikako ne uspijevam da ga jeilbreak-am, možda zbog 3.1 softvara (najvjerojatnije) a s ovim alatima nikako da ga vratim na 3.0.....molio bih pomoć ako je neko već to uspio uraditi.....ako može detaljno i razumljivo.....
hvala
3.1 se neda jeilbreak-ati barem zasada.
ništa ništa još, ja isto vjerujem da će brzo doći![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Jungs za sada nema na vidku rijesenja za jeilbreak software 3.1 nadat je se svaki dan jer DEWteam radi na jeilbreak narocito je pogodjen 3gs i oni koji su preko Istore downladenili 3.1 software za tu verziju telefona ili koji su vec imali Cydia software koja je je nestala sa svakog iphone koji je ladenio 3.1 software od iphon-Istore
ja mislim da ce se mnogo tog rijesiti ovaj mjesec vec nadat je se Caao!!!![]()
Zadnji uredio deny288 : 20-09-2009 u 19:52
Hallo ja da sam na tvome mjestu potrazio bi preko google iHackintosh stranicu tu imas upustva da software 3.1 predjes i instaliras softwer 3.0 sa kojim mozes kasnije jeilbreak sa redsnow ili sa purplera1n napraviti moras zato softwer graber instalirati iBEC ß iBSS to ce funkcionirat to je pocetna verzija dew hack tima i purplere OK malo osmjeha vec ide dalje Caoo!!!
hm.....umorio sam se pokušavajući praviti downgrad..i umorio se čitajući postove nekih koji su čuli ili negdje pročitali, a nitko nije uspio pa ponudio svoj način, ..i ko i većina koji su to pokušavali, zakljućio da je na iphone3GS neizvedivo......na 3g navodno prolazi ali na 3gs ''Mission Impossible''.....
samo oni koji su već jailbkeak-ali 3gs i ubacili ''CYDIA'' prije nego 3.1 sw, navodno imaju maaaaaaaale šanse napraviti downgrade --''The hack is useful for only those peoples who submitted their SHSH to Cydia Server before the release of OS 3.1 via Cydia’s “make my life easier” button.''....
Zadnji uredio bokixy : 23-09-2009 u 07:16
Da sigurno si u pravu ima mnogo mogucnosti ali jos nije ni jedna potvrdjena od dew team Sto se tice IBEC ß IBSS grabera ta opcija funkcionira dobro ali ja sam isto prije nego sto sam greskom instalirao soft. 3.1 imao Cidiu a sada pokusawam da vratim update na 3.0 i sve funkcionira perfektno ali povratni mail od Istore me sprecava da instaliram soft. 3.0 oni su napravili prijelazni most za update 3.1 i ja sam neznam zasto ne ide ali ova verzija kod Hackintosh nije losa i iskljucivo je razjasnjena za 3gs sa 3.1 softwareja radim zadnja dva dana gotovo 15 sati na Pc da nadjem rijesenje ali cu sigurno uspjeti moguce da na zadnjim pokusajima ja pravim istu gresku jer sve perfekt funkcionira neznam vidjecemo cujemo se Caoo
http://iphonehelp.in/2009/09/15/saur...mware-version/
mozda ovo pomogne
jel zna netko barem jailbreak-at 3gs 3.1 ? cuo sam da se moze, pa ako netko ima neki tutorial ili slicno
nadam se da ce u roku od 3 tjedna se to rjesiti
Hallo! Jedno je sigurno dew team ima vec jeilbreak za iphone 3gs uradjen prema soft. 3.1 ali oni jednostavno nezele da ga puste u promet jer i sami kazu da se radi o nekoj vrsti taktike naspram iphone te da ce svi nakraju shvatiti o cemu je rijec kada dodje do toga da jeilbreak bude za down laden. Sup . A![]()
ova dva dana sam se naskidao aplikacija i aplikacija, gigabajti prste. Samo cekam napokon taj jb jerbo sam ko pravi newby uredno updejtao na 3.1. Nestrpljiv sam, valjda ce skoro Unlock mi nije biran ionako sam t-mobile all the way. Pozdrav ekipi
Decki cekanje cekanje i cekanje isprobavati sve stvari i nije lose ali jos uvjek nema rijesenja za jeilbreak opcenito da se bez problema moze jeilbreak napraviti sa 3Gs sa soft. 3.1 ali telefon mora biti otkljucan da nisi vezan netz betreiberom inace si zakljucan i tocka ,jedino rijesenje je napraviti prvo unlok pa onda se pozabaviti zadnjim prijedlozima Ecid nije los ili prelazi sa Host detei ko se zuri Unlok napraviti i onda su djelimicno vrata otvorena za JeilbreakPoz!!! CRO!
još samo malooooooo
''Jailbreak of iPhone 3GS on iPhone Firmware 3.1 is Successful
By Taimur Asad | October 2nd, 2009
The infamous iPhone Dev-Team has finally managed to jailbreak iPhone 3GS running on iPhone firmware 3.1. A member from the Dev-Team confirmed the news by posting an update on twitter confirming the jailbreak as successful.
3gs 3.0 pwned->3.1 pwned. Props to Musclenerd, Wizdaz and thanks Bumble-Bee & ToddJG for testing. tinyurl.com/y8sr4p3 tinyurl.com/y8z277l
The screenshot posted below from iPhone 3GS clearly shows firmware 3.1 (7C144) running on the older Modem Firmware (Baseband) version 04.26.08.''
Ovaj tzv jailbreak kojeg su objavili jucer je od k...a i koristi sveukupno pet ljudi u svijetu. Svi koji su unazad dva tjedna kupili novi 3gs dobili su ga s 3.1 firmwareom, a puno je i ljudi koji su naravili upgrade pa isto s pvim polovicnim rjesenjem ne mogu nista. Sad valka cekat greenp0ison koji se hvalisa nekim svemirskim rjesenjem svih problema na svim plaformama i uredjajima. Zivi bili pa vidjeli!
http://modmyi.com/forums/iphone-news...l-3-1-3-a.html
mozda nekog zanima,
jel uspio tko napravit JB na 3GS-u s 3.1 firmwareom
http://www.vidoemo.com/yvideo.php?i=...ipod-touch-2g=
Zadnji uredio xperia : 07-10-2009 u 20:33
Ja za sada ne uspijevam jer konkretno za jeilbreak preko windowsa imaju neke solucije ali da kazem samo Buul schit nista narocito treba cekati pwnage tool za windows inace imaju neka rijesenja ali to je nista jer ne funkcionira jeeee. ok malo strpljenja tu je sve vec na vidiku i to je dobro
Zadnji uredio deny288 : 07-10-2009 u 22:08
evo prije par minuta napraavio JB na iphonu 3GS koji je prije bio na 3.0 unlockan i JB. po tutorialu u postu iznad. dobije se ikona icy. kad se pali nema jabuke nego onaj ananas unlock se napravi pomocu ultrasnowa. eto cini mi se da sam prvi koji je napravio hehe,,,i da koristim windows OS. ako ima kakvih pitanja moze i na P.M![]()
Hallo konacno Blackra1n najbrzi jeilbreak za svaki iphon za windows perfekt komplet jeilbreak za samo par sekundi tu su svi problemi rijeseni moj iphone 3gs soft 3.1 je jeilbrek podnio haha super !!!!
vidi sljedecu stranicu
Zadnji uredio deny288 : 11-10-2009 u 22:21
Bookmarks