Ako se ne varam, a mislim da se ne varam, nećeš ga naći u dućanu takvog kod nas. Ili je kodiran (iz T-mobile), ili je preko Oglasnika, ili ideš u Italiju gdje se može kupiti nekodirani u dućanu.
Gdje kupiti iPhone 3Gs a da nije zakljucan i brendiran na tcom.
Jel se moze kupiti u tcom-a otkljucan i nebrediran i kolio dođe ?
Kazu u Apple generalnom zastupniku da jedino Tcom dila iPhone 3Gs u HR.
Kako ga i gdje kupiti nebrandiranog i otkljucanog?
Unaprijed zahvalan na informacijama,sugestijama i prijedlozima.
Poz.
INTERNET ZA SVE
Ako se ne varam, a mislim da se ne varam, nećeš ga naći u dućanu takvog kod nas. Ili je kodiran (iz T-mobile), ili je preko Oglasnika, ili ideš u Italiju gdje se može kupiti nekodirani u dućanu.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
cjena uređaja u t-mobile - (koji nije zakljucan niti brandiran) je
3gs 16gb - 6898,00kn (crni)
3gs 32gb - 7598,00kn (crni)
3gs 16gb - 6898,00kn (bijeli)
3gs 32gb - 7598,00kn (bijeli)
3g 8gb - 6298,00kn
i to ti je jedini nacin da kod nas u Hrvatskoj kupiš nezakljucanog i nebrendiranog a da ima garanciju koja je važeca na podrucju RH
-a ostalo ti je bluedevil reko
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Ima po oglasnicima otključani iz Italije. cca 4500 KN za 16 GB verziju.
ja sam kupio preko oglasnika jucer s t mobile garancijom ali jailbreakan posto sam na tele2...ostale opcije su mnogo skuplje,vidite iz postova iznad
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Evo samo jdno pitanje. Kada bih sada kupia Iphone 3gs u t-mobilea na preplatu jeli on kodiran? I ako jel jel postoji nacin da se dekodira zato jer sam ja tele 2 korisnik? Unaprijed hvala
da on je kodiran,postoji nacin da se ga unlocka i jailbrek-a ali za sad postoji mali problem sto se tice modela 3gs,pa ako nisi upoznat sto se događa procitaj malo po forumu
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Ma gledao sam po forumu skore sve pa neki kazu da se moze a neki da se ne moze. A gledao sam na internetu na nekim sranicama postoje oglasi za jailbreak i dekodiranje 3gs-a za nekih 100-200 kn. sad neznam sto da mislim. A mob mogu dobit za 1500 kn novi iz Tmobile-a pa neznam sto da radim?
pa ovako da ti ja onda malo pojasnim-
koiliko sam uspio popratit (neka me netko ispravi ako grijesim) za sad jedino rjesenje je od geohot njegov blackra1n tj.BlackSn0w za otkljucavanje tj.trebas ga prvo jailbrek-ati pa pokrenut taj BlackSn0w (sve ti ovdje pise- http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5886 ) e sad dolazi do problema sa 3gs-om a to je da serija koja je proizvedena nakon 40 tjedna proizvodnje imaju veliki problem sa podizanjem sustava kad se jailbreka (fora je u tome da su promjenili bootrom u tom smislu da ga moras konstantno jalbrek-ati da ostane jailbreak-an) tehnčki rečeno to zvuci ovako (sa njegovog službenog bloga)
>>If your ipt2 (ipod touch 2)/3GS/ipt3 (ipod touch 3) is rebooting into recovery after running blackra1n, this isn't a bug. It's a feature. You need to run blackra1n every time to boot it. This 'feature', called tethered jailbreak, is enabled by upgrades Apple made to the bootrom and the fact ipt3 uses nand flash.<<
tj.-pojašnjenje
>>from what i understand, it was found that the newer 3GS couldn't be jailbroken because the 24k exploit that all jailbreak processes used was no longer in the coding. so people who bought a 3GS (after x date) could not jailbreak at all.
now, with blackra1n release 2, he's figured a way around that. but the downside is, it has to be tethered. so, no. if you have a newer 3GS that does not have the 24k exploit, you HAVE to use release 2, and you HAVE to be tethered to stay jailbroken.<<
-nadalje svi oni koji to rade preko oglasnika za verziju 3.2.1 moraju koristit samo ovu metodu koja je besplatna(jer druge nema) za unlock jedino ako korsite za verziju 3.x iphone-a onda ima drugi nacin gle nitko od nas ti ne može rec dali ces uspjet i dali ces moc dok ne vidis koja je verzija
Zadnji uredio Hoc : 03-12-2009 u 21:42
Bookmarks