Nakon što mi je N95 nekoliko mjeseci sakupljala prašinu, odlučio sam se opet poigrati navigacijom.
Neki od korisnika su mi pomogli malo oko Garmina (jer mi se pozicionirao na Greenwich.... samo sam trebao pustiti da se spoji na GPS)

Danas sam odlučio isprobati Nokia Maps 3.0 sa Ovi mapama, i mogu reći da sam puno zadovoljniji u odnosu na adria route 2.3 po pitanju razrađenosti detalja karte.
Ekipa iz Ovi map's-a je zbilja obratila pažnju i na male seoske cestice po Zagorju što mi uvelike koristi- jer Zagorje nije veliko ali je zbilja jednostavno izgubiti se u nekoj zabiti
Dakle ja bi rekao da se Garmin i Adria mogu sakriti u usproredbi s Nokiom i Ovi jer su Nokijine karte brže (brzo mi se učitaju, mogu glatko scrollati po njima, i pregledne su)

Problem se javlja pri spajanju na internet , kontaktiranju online Trgovine, jer navigacija očito nije besplatna... Nije nijedna
Pa me zanima - kako se toga riješiti - postoji li način da se crackiraju Nokia Maps 3.0 pa da mogu bez frke koristiiti glasovnu navigaciju, izračunavanje rute i sve ISKORISTIVE stvari?

Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima.