U Heinzelovoj je i servis i prodaja
U Zagrebu na adresi Heinzelova 70a je i prodaja ili je samo servis li tak nekaj?????
I.... di još u Zagrebu ima kakav siemensov centar????
U Heinzelovoj je i servis i prodaja
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
to je jedini siemens centar u hrvatskoj (koliko ja znam)
maraschino - PTICICA
Da.....znam......
Danas sam bio tamo i ono..................nisam mogao vjerovati RADE SAMO DO 4 SATA!!!!!!!!!!!!! (ja sam došo u 5 i 15)!!!!!!
Koji loozeri - svi ostali centri rade do 7-8, a samo ovi pametni iz siemensa rade do 4 !!!!!!!!!!!
UUUUUUUUŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽAAAAAAASSSSSSS!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Sad ne znam kad ću opet naći vremena i skoknuti do Zagreba!!!!!!!!
...i mene je sje*alo vrijeme...isto nisam znao do kad rade kad sam išao kupit kameru za M55...pošto sam bio u ZG-u i idem ja tamo,kad ja došo,a ono ZATVORENO...pogledam,rade do 4h,zatim pogledam na sat,a ono 4.04h...poludio sam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Čovječe, jedini siemensov prodaja&servis u Hratskoj, a ono... u četri sata zetvoren a SUBOTOM NE RADE!!!!!!!!!!!!!!
Uopće mi nije bilo na kraju pameti da ih pitam do kad rade, jer sam bio 100% siguran da rade bar do 7, ko i svaki drugi dučan u Zagrebu, pa i šire!!!!!!!!!!!!
hmm, da bilo bi super kad bi radili duže, jer kad radis, jednostavno ne stignes do shopa... ali eto, kako je tako je...
minus za siemens...
maraschino - PTICICA
VEEEEEEEEEEEEEELIKI MINUS ZA SIMENS (namjerno piše bez E)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ljudi su na godišnjem. pokažite malo respekta
Zadnji uredio Sljaka : 03-08-2004 u 21:12
Ma taj je cijele godine!!!!!!!!!!!! U tome je problem!
da, to je njihovo radno vrijeme tijekom godine; ali to je svim ljubiteljima siemensa jos od davno poznato, pa se prilagodili tome...![]()
maraschino - PTICICA
ha, onda vjerovatno radi dvoje ljudi u cijelome servisu
Radi troje-danas sam bio tamo!!!
Tam mi sada radi (još dva dana) frend, a nisam imao pojma!!! He-
Ps-kupih CX65 - ludnica!
...jebate,jesmo navalili na te CX-e...morat ću ga onda i ja uzet...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
i mene su u siemens shop zavalili u 3 mjesecu, prvo sam ih zvao 10-tak puta iz Zenice zbog sx1 i kada sam dosao da ga uzmem rekose mi da nema povrata pdv-a (tada oko 800 kn) mada su mi svaki put preko telefona govorili da nema frke oko toga..................
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Koliko dođe cx u Siemensu???
1881 kn sa PDV-om! - 100% provjereno!
I.... s njim dobivaš sliku, animaciju za početak i kraj, te screensaver od HTmobila!!!!!!! I neke postavke poput govorne pošte, wapa, MMS-a su već složene za HT, ali ne za VIP!
Bookmarks