Ljudi sta da kupim? Nokiu 3660 u vipu za 2991kn ili Nokiu 6600 na crno za 356e??? Jel ko kupio svoju N6600 na crno i jel ima problema, ak ima nek pise!
Ljudi sta da kupim? Nokiu 3660 u vipu za 2991kn ili Nokiu 6600 na crno za 356e??? Jel ko kupio svoju N6600 na crno i jel ima problema, ak ima nek pise!
uzmi 6600 na crno i ja sam bio sam je platio 3000kn, nema nikakvih problema nema mrtvih pixela . zavisi kako te potrefi, traži zapakirau, hr izbornik, nevjerujem da če biti problema
G I L E R A & N O K I A
6600
PotpisujemPoslao: coma_zgb
6600
Ja sam ima istu dilemu i nisam riskira. Ne znam sto da ti recem. Ovisi sve sto ti triba. Ako ti ne triba sad neko ludilo a oces biti miran uzmi 3660 a ako ne ubodi 6600 na crnjak pa sto bude. Sve ovisi kakav si lik!
...also known as El'AnDrA...
ako kupiš u dućanu, jedina važnija prednost je što možeš besplatno nadograđivat firmware. Šaneri ti isto daju nekakvu garanciju, ako mob ne radi kad ga kupiš, oni ti ga zamijene. Garancije ne utjeće na mrtve pixele ni kad kupiš u dućanu
Garancija ti manje vise vazi samo ako dobijes odmah pokvaren mob zato uzmi 6600
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Za mrtve pixele sam cuo da garancija ne vridi, ali sto se tice ostalog garancija je garancija. Meni je mobis do sad dvi nokie zaminija nakon vise od po godine, a koliko sam puta samo bija po upgrade ili ponovno snimanje istog softa radi gasenja bolje da ne pisem. Zato je garancija dobra. A ovo sto na crnjaka daju ja ne virujem u to!
Ipak ostajem pri svojoj odluci 6600. Mislim da je isplatljivija nego 3660
I manja i ljepša i...
Ma kakvi mrtvi pixeli, kao da je to neka frka neviđena, ja imam dva od prvog dana, a kupio u Vip-u, i baš me briga za to, N 6600, to je puno bolji telefon, nisam čuo da je itko imao problema s njim, bez obzira kako ga kupio i gdje, nije to Siemens SX1.
Slažem se sa tobom, ali ipak mislim da bi mi smetali (možda ne jako, ali bi) mrtvi pixeli.
bi, vjeruj mi, al navikneš se vremenom...
ja uzeo na crno, i sve super,a garanciju imam godinu dana u servisu preko puta kemijske skole
kako si ti svoga nabavio? jel to moze svako ili ti posto znam da si ti prodavao mobove?
to moze svatko tko uzme od tog lika, jer on ima takav dogovor sa deckima iz servisa
a jel ti oni rade upgrade fw?
bigboss, koliko te kostala 6600?
@coma ne rade ti upgrade besplatno, ali znam otici tamo pa kazem da radisporo, ovo ono i naprave ga besplatno
@brunek 553€
kaj nisi reko 350eura?
jesam, zmjesali su mi se brojevi
Ja za N6600 nebi dao vise od 350e!!
Vrijedna je i 500€ i ja bi ju već kupio da imam toliko.
Za mobitel bez garancije je top nekih 340E tako da ostane para za upgrade ili nedaj Boze popravak...
Ja sam nasao N6600 u oglasniku s garancijom 12mj, hr meni, tvornicki zapakiranu, itd... za 356e
Bookmarks