zna li itko digitalac od 5.0 piksela i cijena?? (htio sam kupiti olimpusov al je ruzan odnosno izgled tipa professional..
zna li itko digitalac od 5.0 piksela i cijena?? (htio sam kupiti olimpusov al je ruzan odnosno izgled tipa professional..
a kaj ce ti 5mpix ako nekanis profesionalno???
C5050 ili canon g3 nisam siguran da ovaj drugi ima 5 Mpix
Ako si gladan pojedi nesto
@koma zelim profesonalni digić al mora izgledati sminkerski...polirani aluminij i te stvari...
@nimda jel znas cijenu?
btw imam talenta za pravljenje dobrih fotografija..pa mozda odem u profesionalne vode..![]()
g3 ima 4mp-a a g5 ima 5.oba dva su odlični,ali ja bi rađe uzeo sonya dsc-v1.po funkcijama je isti g5,ali puno jeftiniji.cijene se kreću od 4000-4500,00kn.fotić je stroj.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
ti nisi normalan pa šta če ti
meni je dovoljan ovaj od 1.3
(da,da, sad češ ti reč 'pa ja nisam ti')
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
@killa istina
bas sam sliko s nokijom maksimir(magla nad jezerom)pa nema nita ljepse od toga..pa zato moram kupiti nekej dobro da zabiljezim takve trenutke![]()
e dobro to imaš pravo
ali shvati da neces osjetiti razliku izmedju 2 i 5 mpix ako slike razuvijas u 10*15
odn nije bitno koliko ima pixela, nego da ima jak software
dobro dosta o tome, kaj vas briga koliko hocu piksela!
-samo sam htio saznati cijenu,izgled i kvalitetu pojedinog uredjaja??!
Ako si gladan pojedi nesto
inače imaš test od ovog fotiča u mobilu broj36 (ožujak2003)
ako hoces nesta profesionalno onda je olympus e-1 za tebe!
![]()
@bigboss bas sam se i za toga zanimao..
jel postoji neki slican ovome olimpusovom al samo da je sminkerski i mozda malo manji?
ja doma imam slican ovome e-10, on ima 4 mega pixela i slike su savrsene
koliko si ga platio, jel velik?
je al ja brijem da je e-1 jaaako skup. Ali stvarno e odličan. Isto je jako dobar i onaj c5050 od olympusa (mislim da mu je to oznaka).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
stari ga jekupio cim je izasao i platio je oko 20k kn sa opremom (stalak, blic, baterije, punjac, torba, kartice)Poslao: vjeko
koliko si ga platio, jel velik?
neeeeebi ja dao te pare za fotić!!!!!
pa nejdeš valjda u profiče?
e-1 je profi fotić
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ima ga moj susjed! odlican je, ali skup jako...
sve šta je dobro,košta.![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Ali nemreš naći pro fotiće da su mali,lagani i šminkerski.Oni su uglavnom veliki i ružni![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
mozda uzmem sonija 3.0piksela - ipak je manji i ljepsi
Bookmarks