U HgSpotu sam nabavio SigmaTel USB, infracrveni senzor, eksterni i probao sam spojiti Nokiu 3650 s PC-em. OS je WinME.
Instalirao sam PC Suite for Nokia 3650 zajedno s Modem driverima za Nokiu te Infrared senzor te u mRouter-u namjestio Infrared i COM2 jer oni jedini rade s time da mi kod svih piše Not connected. Uključio sam IC na Nokii i prislonio ga Na USB-IrDa Dongle. U Nokia Connection Manageru se pojavi ime mobitela, i kad se stisne Apply samo se zablokira i nakon nekog vremena pojavi se poruka: Invalid socket (0x8004...), NokiaCL layer.
Isto tako u PC Suite for Nokia 3650 se pojavi ona poruka da se PC Suite koristi prvi put i da se spoji mobiltel, te je ponuđeno OK i Cancel. Stisnem OK no i dalje ništa. U taskbaru se pojavi ona ikona koja pokazuje da je Nokia 3650 in range međutim i dalje se ne može pokrenuti PC Suite. Drugi manji problem je GameInstaller. Naime, kada ga se želi ubaciti u PC Suite, javlja da ga se treba spremiti u Nokia PC Suite 5 Folder. Inače matična je Epox 8RDA+ NForce 2. Ako neko zna nešto više.....
Unaprijed hvala!