error 404 i to na ruskom... steta..
EDIT: Evo radi sad kad odes sa indexa sa tog sajta, inace direktno preko linka neradi.. cudno..
Znaci biti ce moguce nadogradit postojece uredjaje.. to je dobro..![]()
* Review of Windows Mobile 6.0 for PPC (Crossbow) operating system *
Ako koga zanima evo link o novom (citaj nadogradnja) PPC operativcu:
http://www.mobile-review.com/pda/art...ossbow-en.shtm
p.s. ako je o ovom bilo vec rijeci a ja propustio sorry.......
EDIT:
Link na stranicu pa onda nadite sami review(danas je na pocetku stranice):
http://www.mobile-review.com/index-en.shtml
Pozdrav......
Zadnji uredio kokibj : 21-11-2006 u 15:41
ONE X & Sensation & Desire by HTC
error 404 i to na ruskom... steta..
EDIT: Evo radi sad kad odes sa indexa sa tog sajta, inace direktno preko linka neradi.. cudno..
Znaci biti ce moguce nadogradit postojece uredjaje.. to je dobro..![]()
Samo sto ne vidim neki valjani razlog za nadogradnju. Nista spektakularno.....koliko sam uspio na brzinu jutros procitat. Mozda jedino to oko brzine inerefacea, ali cisto sumnjam da je to nesto zbog cega bi se isao zajebavat
Mah vidio sam to ima već neko vrijeme.
Samo su nešto tihi oko nadogradnji u odnosu na WM 5 sustav
Koliko sam čitao prije, nadogradnje se većinom odnose na sučelje i tu i tamo pokoju sitnicu.
![]()
![]()
Ajde barem je finije sučelje![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
tek sam novi što se tiče MDA pa bi vas molio sve da mi date par stranica što se tiče romova i ostalih stvari glede nadogradnje istog.hvalaa
koristi search na forumu. ima brdo tema u vezi toga
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Ako želiš nadograđivat room imaš na t-mobil stranicama http://www.t-mobile.hr/2/20-70-15-00-00.asp . E sad ako si kupija nedavno uređaj onda prvo pogledaj start => settings => system => Device information koju verziju rooma imaš. Kad sam ja kupio vario bila je 1.6.... ova je 2.21.2.6.Izvorno postao kholjeva
Ja sam svoga nadogradija i prezadovoljan sam, uređaj mi puno bolje radi. Prije nego šta se upustiš u nadogradnju provaj nazvati T-mobile je li gubiš garanciju ako ga sam nadograđuješ (ja nisam), jer mi još ostaje par miseci do isteka garancije.
full nam je to nestabilno, nema koristi od stavljanja WM6...barem za sada![]()
Osim da ljudi pokazuju da njihov PDA ima bolji UI od Linux baziranog PDA![]()
mah bez veze...ja više volim da mi je sustav stabilan nego da se imam s čime šminkati...pozvizdio bih kada bi mi se nešto shebalo i podatci otišli kvragu samo zato jer sam ja htio nešto imati prije nekoga.
Radije bih radio na stabilnoj 98-ici nego na nestabilnoj Visti beti.
Pa dobro, ali znaš orijentaciju modernih dlanovnika, prema uređaju koji je poželjniji širem krugu ljudi, pa je logično da će Microsoft orijentirati svoj novi OS na šminku. BTW, Vista radi stabilno ali i sporo
A evo i jedno malo teže i 'real world' pitanje za tebe. OK, shvaćam da ne bi mijenjao estetiku za stabilnost, a bi li funkcionalnost. Real World primjer je: Trenutno je WinFS u beta fazi, a omogućuje vrlo korisne funkcije za NTFS, postavljanje svega (atributa, metoda, propertyja, meta-tagova) što ćeš naći u jednoj bazi podataka. Da li bi u tom slučaju riskirao sa betomPretpostavljam da ne bi, ali odluka nije uvijek lagana
Ma zapravo jest, ali ja samo volim dramatizirati
![]()
![]()
![]()
Izvorno postao T-Maca
Vidim ja kolega da te lagano pucaju neki filmovi
(šalim se)
Ma mislio sam na nestabilne beta verzije programa, znam da je izašla full verzija Viste.
Isto tako sam mislio na WM 6 koji je još duboko u razvoju.
LOL
Pa s obzirom na "revolucionarne" promjene koje očekujemo u novoj verziji, ne bih baš rekao da je WM6 u "dubokom" razvoju, prije na kraju vrlo "plitkog" razvoja![]()
Ma pusti to...kad se sjetim kako i kada su krenuli sa razvojem Viste (Longhorn tadašnjeg)...ne bih se čudio da WM 6 izbace za godinu dana do kada će se jedno 10 puta još predomisliti što su sve trebali prepravitiIzvorno postao T-Maca
![]()
Pa nisu se ispravili, samo Microsoftovi developeri nisu bili u stanju ostvariti planove, pa je marketing tu napravio svoj posao![]()
Koje su zapravo razlike? Neke integrirane funkcije i programi zamotani u zgodan skin. Ostatak je zapravo WM 5...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Evo ti pa si čitaj, ne da mi se prepisivatiIzvorno postao rospaya
![]()
Mislis WM2003![]()
Znam, citao sam to. Poanta je da nema korijenskih promjena, da se OS zapravo nije dovoljno promjenio.
@ T-Maca
Mogli bi ici toliko daleko do 2002![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ma ne bas. Wm2003 ima puno promjena u odnosu na 2002. Novi kernel recimo![]()
E JEL BI MOGAO JA DA IMAM OVAKVE IKONICE I OVAKAV MENY(ODNOSI SE NA "TOOLBAR' ILI KAKO SE VEC ZOVE...TU GDE JE BATERIJA) IMAM SAMSUNG I700...PLEASE HELP....Izvorno postao observer
By CileMerhaba...merhaba Cile merhaba
Možeš promjeniti skin sa Wisbar Advance programom, samo si staviš skin onda koji hoćeš.Izvorno postao ciler
Neke uradke pogledaj ovdje.
Btw. nemoj citirati toliki postubuduće, samo ga spomeni.
Bookmarks