Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.824, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kako natjerati da pokvareni windowsi se poprave???

dogodilo mi se puno sranja morao sam popraviti windowse i uprio sam (kad sam ubacio boot cd) enter pa r za popravit ali kad mi je u bootu restartiralo nije ušlo u instalaciju nego se pojavio black screen i tako satlno pa sam kompletno reinstalirao windowse ali u fajl windows2 tako da mi nije pobrisalo stare postavke a nipošto neželim sve ispočetka instalirati jer ima previše toga za napravit

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Blackberry
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daj ti lijepo sebi sve ispocetka,odi kod frenda spoji hard prebaci si vazno,neka ti sprzi na cd-e,pa ti lijepo formatuj,jer koliko ti god popravljo nikad ti nece biti kao prije

EMP moderator Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trebo si ranije mislit na to i napravit image sistema.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    formatiraj formatiraj formatiraj formatirajv pogledajte ovu temu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=10816 samo to govore format kurc* mi ne služi mogu ja instalirat windowse samo onda moram neke programe i drivere ponovo instalirat (20-30 prog) a ako formatiram morat ću sve opet instalitar 200-300 programa igara igara a to definitivno ne želim

ja želim da mi se vrati start up slika i stvari koje sam sredio da mi win brže i bolje ide i da ne moram te drivere i programe instalirat

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jo ovak!
    Ovo kaj si ti uso je repair manualy, tj trebo bi u tom "crnom" ekranu odnosno DOS-u pisat neke naredbice i onda bi poprabio sam windoze, al ima laksi nacin da se oni sami poprave:

Dakle stavis bootabilni CD od Windowsa, bootas s njega, tam onda imas 3 opcije ak se ne varam (err nisam fala bogu to vec dugo radil pa sam zaboravil kaj tocno pise):

Set up new copy of windows
    Repari
    Exit (tako nesto)

Odaberes ovo prvo, bez brige, nebudes nist formatiral, onda se on buni pa veli jesi li 100% siguran, ovo ono, ides dalje dok ponovo ne dodjes do opcije da te pital dal stvarno zelis pregazit postojece windows instalaciju ili tu postojecu zelis popravit, sad odaberes da zelis popravit i to je to.

Sam pazi, u pravilu ce to biti reinstall windowsa, pa ce ti pregaziti My Documents i sve kaj imas u njima...
    Zbog toga je praksa da se ima 2 particije, na drugoj particiji sve kaj je vrijedno spasavanja, odnosno My Documents.
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hacker
    formatiraj formatiraj formatiraj formatirajv pogledajte ovu temu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=10816 samo to govore format kurc* mi ne služi mogu ja instalirat windowse samo onda moram neke programe i drivere ponovo instalirat (20-30 prog) a ako formatiram morat ću sve opet instalitar 200-300 programa igara igara a to definitivno ne želim

ja želim da mi se vrati start up slika i stvari koje sam sredio da mi win brže i bolje ide i da ne moram te drivere i programe instalirat
    ovako, koliko sam ja shvato, ti si napravio dosta pomutnje u smemu, pokušao repair, nisi uspio, pa si kompletno reinstalirao windowse ali u fajl windows2 (kakav windows2), i sad želiš sve to skupa popravit/ispravit, i da ti windowsi rade super brzo i fantastično. e nažalost, mislim da to neće ić, par puta sam pročitao ovo tvoje, i mislim da je ipak najbolja solucija da zgaziš sve, napraviš iz bootabilnih windowsa particija koliko trebaš, instaliraš windowse na jednu od njih, i napraviš backup kad to složiš sa nekim programom(ima ih na pretek). Jer s ovim mutiš i sebe, konkretno i mene, jer pomogao bi ti, a nemam pojma, jer je se zbrda-zdola , a stavit najnovije drivere, i sve prateče programe koje koristiš stvarno nije problem, pogotovo ako ih već negdje imaš. jer ovako, najiskrenije ti mogu reć, rijetko ko ti može pomoč, pogotovo ovim pisanim putem, da vidim kak to stvarno izgleda, možda bi i nešt uspio iskombinirat. al nikad to nije to kao svježe stavljeni.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sad sam i ja ovo pročitao i nisam sebe skužio

ali nisam formatirao nego sam instalitrao nanovo windows i neke programe sad pokušavam nać avast znam da ga imam negdje na kompu samo treba nać

i trebam nać zone alarm i treba mi a sad mlo po malo instaliram sve drajvere

a zapravo mi je drago što sam morao reinstalirat windowse jer sad mi se buta umjesto 2min, 30 sec što je osvježavajuće sreća netrabam sve programe reinstalirat

e da sad imam opciju za izabrat 3 windowsa na startu najdojnji je sa starog harda i taj će nestat kad izvadim hard

najgornji je trenutni a ovaj u sredini je izbrisani sad me zanima jer ide po takvom redu i u boot.* da nebi falio pa izbriso krivi

@ smrt tako sam i napravio (to je ono što sam vam pokušao objasniti)

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S 8
    Operater
    ,E-plus,ortel.de
    Godina
    50
    Bodovi
    11.242
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    joj stari sretno jer ja sam isto "zaje..",pa sad imam samo probleme dok vratim sve šta sam imao gore
    I feel the need -the need for speed!!!!!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 2
    Posljednji post: 22-12-2004, 20:04

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove