Thnx za info..![]()
Trinity izgleda odlicno, al mi netreba GPS jel ga vec imam i malo mi je dugo cekat do kraja godine, tak da sam se vec odlucio.. HERMES kupujem cim izadje..
HEEERMIIIIIIIIIIII
![]()
http://www.gadgethive.com/qtek.htm
Dobio sam info kako ce se zvati neke spravice i sto donose...
Qtek 8600 - HTC Breeze, debel samo 14.8mm debel, 2.2 inčni QVGA ekran, 1.3mpix kamera za fotografije i CIF sprijeda, 128 ROM i 64 MB RAM memorije, microSD utor, 3G i Bluetooth
Qtek 9600 - HTC Hermes, 2.8 inčni QVGA zaslon, 400 MHz CPU, 128 ROM i 64 MB RAM memorije, microSD utor, 3G, WiFi, Bluetooth, jog wheel, 2 megapikselna kamera na poleđini i CIF sprijeda, QWERTY tipkovnica, očekivani izlazak: srpanj 2006.
Qtek S300 - HTC Melody (bivši Muse), HSDPA, 2.4 inčni 240 x 240 pikselni ekran, 4 GB tvrdi disk, 128 MB ROM i 64 MB RAM memorije, FM tuner, TV-out, CPU 416 MHz, očekivani izlazak: srpanj 2006.
Qtek G200 - HTC Artimes, EDGE, GPS, trackball, Bluetooth, miniSD utor
Qtek S310 - HTC Trinity, HSDPA, WiFi, Bluetooth, CIF naprijed i 2.1 megapikselna iza, AGPS, očekivani izlazak: kraj 2006.
HTC Herald, tanka verzija Qteka 9100, no sa trackwheelom, očekivani izlazak: Q3 / Q4 2006.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Thnx za info..![]()
Trinity izgleda odlicno, al mi netreba GPS jel ga vec imam i malo mi je dugo cekat do kraja godine, tak da sam se vec odlucio.. HERMES kupujem cim izadje..
HEEERMIIIIIIIIIIII
![]()
Super je Hermes, ali opet nema VGA ekran i neki jaci procesor... 400 MHz je dovoljno, no za toliku cijenu htio bi 624![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Evo i prva mala recenzija modela Hermes (9600, Vario2) i Breeze (8600)
http://www.gsmarena.com/qtek_9600_86...-review-91.php
A cijena ce mu biti?Izvorno postao rospaya
Sudeci po t-mobileu koji bi ga mogao dofurati u HR, trebao bi biti negjde izmedju Vario i MDA pro, tako da ne opcekujem cijenu vecu od 4498kn za samo uređaj.
Na tafire nesto jeftinije.
Mislim da preko te cijene nebi isao.
http://www.pdagold.com/articles/detail.asp?a=283Izvorno postao Drug Mile
Ovo bas i nije recenzija, nego kratki opis...
www.gadgethive.com
navodno je doslo do last minute promjena na 8600 i svi ti prototipki koji kruze zapravo nece liciti na konacan aparat.. izmedju ostalog navodno sam mozda nacuo da nece imati prednju kameru.. (gdje je smiley koji se ceska po glavi kad ga trebas?)
Vec sam vidio neke recenzije Breezea, meni se cini Ok...Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
www.gadgethive.com
Bookmarks