Vanja je muško...
Što se tiće pristojnosti pretežno kad dođeš na neki forum neko vrijeme bi trebalo pručiti odnose na istom i pročitati prijašnje postove pa onda donositi sud o nekome...
šta da Vam kažem? eto i to vam je gostoljubivost!!?? dođeš tu malo bacit neku zeku-peku i odmah u startu "pametni" ljudi počnu provocirati.....i kaj je najbolje od svega ak se buniš to je svo zlo ovoga svijeta, kužite, trebate pustiti da Vas provociraju.....eto tako da znate svi novi koji dođete, ak vas netko provocira morate biti kuš jer inače uletava Vanja pametnjaković i gotovi ste....nema šta TIP je opasan![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio andrea : 15-09-2003 u 10:30
Vanja je muško...
Što se tiće pristojnosti pretežno kad dođeš na neki forum neko vrijeme bi trebalo pručiti odnose na istom i pročitati prijašnje postove pa onda donositi sud o nekome...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
E, ali za to bi trebalo pročitati nešto o emocionalnoj inteligenciji, a toga nema u Story???
dragi moj, ja sam bila pristojna, pogledaj si malo postove otprije, mene su prvi počeli provocirati....zašto da si ja to dopuštam? vi ste svi neki full ozbiljni i nemate smisla za humor. pitam se šta ja zapravo ovdje radim? ah da, moram ostati da živciram sljaku comu_zg i vanju muškarca.....Poslao: dmi
Vanja je muško...
Što se tiće pristojnosti pretežno kad dođeš na neki forum neko vrijeme bi trebalo pručiti odnose na istom i pročitati prijašnje postove pa onda donositi sud o nekome...![]()
kaj ti mislis da ces me izivcirati, pa takve kao ti ja ne dozivljavam!
riječi su sve same rekle...još jednom hvala...:-XPoslao: miško
E, ali za to bi trebalo pročitati nešto o emocionalnoj inteligenciji, a toga nema u Story???
pa ti si ovdje ..... da me ne doživljavaš nebi napisao citiram: he he čini se da je odje... s foruma, shvatila je da nije poželjna...Poslao: coma_zgb
kaj ti mislis da ces me izivcirati, pa takve kao ti ja ne dozivljavam!
pa kaj si ti briješ kaj si ti ovdje? neki boss aaa? ajde mir, budi dobar, znam da u dubini duše zapravo jesi dobrica....a možda i ne....ne mogu još sa sigurnošću reći....![]()
![]()
![]()
![]()
p.s.ne doživljavaš me ha? a zašto si uopće ovo sad napisao? cccc...
Coma je najaktivniji clan foruma pogledaj samo koliko postova ima za to treba puno vremena na netu coma skidam kapu![]()
![]()
Ako si gladan pojedi nesto
pa jesam mu poslala pusu i ništa mi nije vratio.....Poslao: nimda
Coma je najaktivniji clan foruma pogledaj samo koliko postova ima za to treba puno vremena na netu coma skidam kapu![]()
![]()
neću ja nikoga moliti....
Sad će početi sapunica između andree i come.![]()
andrea se smirila a coma je coolerPoslao: Mobyfan-ica
Sad će početi sapunica između andree i come.![]()
![]()
mislio sam je ignorirati do kraja, ali evo ako se cura skulirala
ponasat cu se normalno!
@Andreja Ne živciraš me. Kad bi me takve živcirale odmah bi se ubil.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
dal je ikako moguće da mi Vi cijenjeni gospodine ikako pružite oprost svih mojih grijeha koje ću ispraviti kako god Vi hoćete.....?Poslao: coma_zgb
mislio sam je ignorirati do kraja, ali evo ako se cura skulirala
ponasat cu se normalno!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...mislim da je ovo dovoljna blamaža pred svima....![]()
imam feeling da sam puno mlađa od Vas...tako da i Vama dugujem ispriku stričekPoslao: Sljaka
@Andreja Ne živciraš me. Kad bi me takve živcirale odmah bi se ubil.![]()
eto nadam se da ces se uklopiti u ovo okruzenje strebera i (umjerenih) zajebanata
jel ja to njušim neki oprost ili?Poslao: coma_zgb
eto nadam se da ces se uklopiti u ovo okruzenje strebera i (umjerenih) zajebanata![]()
hmm.... vidjet cemo po daljnjem ponasanju
a koliko imaš godina? al ozbiljno![]()
3.10. cu 17
nemoj me zezat? mislila sam da si stariji....ccc...![]()
pa rekla si da si vidla slike?!?!
pa zato i kažem...izgledaš starije...na sliciPoslao: coma_zgb
pa rekla si da si vidla slike?!?!
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ma da, pa u stvarnosti izgledam mladje!
e za stvarnost još neznam.....naglašavam ovo j o š !
![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Bookmarks