Korisnicima poznatog p2p programa eMule dobro će doći ovaj java program. MobileMule je takoreći mobilna verzija eMulea, odnosno ono što možete raditi sa eMuleom na vašem računalu, skoro sve to možete i preko svojeg mobitela. Primjerice, ulogirate se sa ID-om (u eMuleu na stranici sa serverima pod "eD2K Network") i sa passwordom (u Options pod Web Interface čekirate opciju na dnu i odaberete svoj password), spojite se preko GPRS-a i na displayu možete vidjeti sve downloade koji se trenutno vrše na vašem računalu. Sada pak možete pauzirati neke od njih, resumati, brisati ih, vidjeti kojom se brzinom skidaju određeni fajlovi, koliko je skinuto da sada, koliko je još ostalo, možete čak i napraviti novu pretragu i staviti skidati nešto sasvim drugo. Čak možete zgasiti eMule, pa i samo računalo.

Bio sam prilično skeptičan kad sam isprobavao aplikaciju, ali nakon što sam uspio ovo što sam naveo, bio sam jednostavno oduševljen. Jedino što vam treba je mobitel koji podržava java aplikacije, sa ekranom u boji (preporučljivo je) i pristup mobilnom internetu. I to je to. Probajte.

Link za download Mobile Mule
Uputstva